Zadnji dani odmora

Naš Vatreni kojeg žene obožavaju otkrio s kim uživa na ljetovanju, među komentarima našle su se i zanimljive ponude!

Joško Gvardiol - 3 Joško Gvardiol - 3 Instagram 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Joško Gvardiol - 1 Joško Gvardiol - 2 Lorena i Joško Gvardiol - 7 Joško Gvardiol Joško Gvardiol Joško Gvardiol - 2 Joško Gvardiol - 3 Joško Gvardiol s obitelji na dočeku u Novigradu - 3 Joško Gvardiol s obitelji na dočeku u Novigradu - 4 Joško Gvardiol s obitelji na dočeku u Novigradu - 5 +19 Joško Gvardiol s obitelji na dočeku u Novigradu - 6 Galerija

Joško Gvardiol podijelio je fotografije s nogometašem Kristijanom Jakićem i pokazao kako uživaju u zadnjim danima odmora.

Nogometaš Joško Gvardiol pozirao je u ljuljačci ispred luksuzne vile s bazenom u društvu prijatelja i nogometaša Kristijana Jakića koji trenutno igra za Eintracht Frankfurt.

Na drugoj fotografiji pokazao je i kako su zaigrali biljar, a onda je u opisu napisao:

"Zadnji dani uživanja na odmoru".

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Joško Gvardiol (@josko_gvardiol)

"Dođi u Manchester", "Pripreme za velik korak u karijeri?", "Još da igrate biljar pa bi čovjek rekao", "A Joško, jesam li te lipo zvala da se idemo kupati?", "Najbolji mladi branič na cijelom svijetu", "Opasni", pisali su pratitelji.

Inače, Joško je nekoliko dana uživao i u Novigradu gdje mu stanuju djed i baka, a potom se brodom zaputio i do obližnjeg Zadra kako bi otišao do frizera.

Nedavno je medijima krenula vijest kako Joško ima djevojku što je rastužilonjegove obožavateljice, no onda je na radost svih njih nogometaš negirao informacije koje kruže.

Mladog nogometaša na Instagramu prati više od 700 tisuća obožavatelja, a on ih u svojim pričama voli počastiti i trenucima iz privatnog života.

1/28 >> Pogledaji ovu galeriju Ultra 2023. - 1 Ultra 2023. - 2 Ultra 2023. - 3 Ultra 2023. +23 Ultra 2023. - 1 Zanimljivosti Na Ultru je stigla samo u tangama, a grudi je prekrila naljepnicama, je li ovo najhrabrije izdanje na festivalu o kojem ovaj vikend svi pričaju?

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Žanamari Perčić - 1 Žanamari Perčić - 3 Žanamari Perčić - 4 Žanamari Perčić - 1 +26 Žanamari Perčić - 1 Celebrity Mini crvena haljina u prvi plan je stavila svu raskoš oblina naše prezgodne pjevačice, spomenuto je komentirala Nives Celzijus!

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene