javio se s mora!

Mateo Kovačić objavio je rijetke obiteljske fotografije, a one sa sinčićem posebno su raznježile pratitelje!

Mateo i Izabel Kovačić - 2 Mateo i Izabel Kovačić - 2 Instagram 1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Mateo i Izabel Kovačić - 1 Mateo i Izabel Kovačić - 3 Mateo i Izabel Kovačić - 4 Mateo i Izabel Kovačić - 5 Mateo i Izabel Kovačić - 7 Mateo i Izabel Kovačić - 8 Mateo i Izabel Kovačić - 9 Mateo i Izabel Kovačić - 10 Mateo i Izabel Kovačić - 11 Mateo i Izabel Kovačić - 12 +21 Mateo i Izabel Kovačić, Kai Havertz i Sophia Weber - 2 Galerija

Naš nogometni reprezentativac Mateo Kovačić podijelio je rijetke obiteljske fotografije s ljetovanja, a one sa sinčićem posebno su raznježile njegove pratitelje.

Naš nogometni reprezentativac Mateo Kovačić raznježio je svoje pratitelje s nekoliko idiličnih obiteljskih fotografija. Pohvalio se uspomenama s ovogodišnjeg ljetovanja, a sve su bile posvećene njegovoj supruzi Izabel Kovačić i sinčiću Ivanu.

Objava prikazuje da su se vozili jahtom, zajedno plivali i ronili te uživali u šetnji gradom, a naš je nogometaš još jednom pokazao koliko je brižan obiteljski čovjek.

Među obiteljskim fotografijama našla se i ona s popularnim mladim nogometašem Kaiom Havertzom, koji je na svadbi njihova suigrača Kepe Arrizabalage bio s partnericom Sophijom Weber.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mateo Kovacic (@mateokovacic8)


Izabel i Mateo 2017. godine vjenčali su se u crkvi svetog Antuna Padovanskog u Sesvetskim Selima, u kojoj su se i upoznali dok je ona pjevala u zboru, a on bio ministrant. U listopadu 2020. godine dobili su sina Ivana, kojem je krsni kum bio Luka Modrić.

1/29 >> Pogledaji ovu galeriju Dino Bubičić Dino Bubičić i Ivica Skoko Dino Bubičić - 1 Dino Bubičić - 2 +24 Dino Bubičić - 3 Nekad i sad Domaći ljepotan nekoć je punio medijske stupce privatnim skandalima, a danas ga više nije tako lako ni prepoznati!

1/26 >> Pogledaji ovu galeriju Josip Radeljak i Nevena Jeličić Josip Radeljak i Nevena Jeličić Josip Radeljak i Nevena Jeličić Josip Radeljak Dikan +21 Josip Radeljak - 1 Celebrity Dikan otkrio tko je nova žena u njegovu životu pa podijelio i sretne vijesti? "Još samo korak do oltara!"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene