evo kako su se sredili!

Mateo i Izabel Kovačić zablistali su na svadbi njegovog bivšeg suigrača, a društvo im je pravio i još jedan mladi popularni nogometaš

Izabel Kovačić Izabel Kovačić Screenshot 1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Mateo i Izabel Kovačić, Kai Havertz i Sophia Weber - 2 Mateo i Izabel Kovačić, Kai Havertz i Sophia Weber - 3 Mateo Kovačić i Dario Šimić 2010. godine - 4 Mateo Kovačić i Dario Šimić 2010. godine - 1 Izabel Kovačić Mateo i Izabel Kovačić - 5 Mateo i Izabel Kovačić - 4 Mateo i Izabel Kovačić - 6 Mateo i Izabel Kovačić - 2 Mateo i Izabel Kovačić - 1 +20 Izabela Kovačić - 2 Galerija

Naš poznati par Mateo Kovačić i njegova supruga Izabel Kovačić bili su uzvanici na vjenčanju Mateovog bivšeg suigrača Kepe Arrizabalage, evo kako su se za tu priliku sredili.

Naš nogometaš Mateo Kovačić sa svojom je lijepom suprugom Izabel Kovačić prisustvovao vjenčanju svog sada bivšeg suigrača Kepe Arrizabalage koji je pred oltar odveo svoju dugogodišnju djevojku Adrianu Martinez.

Kepi su na svadbu stigli suigrači iz španjolske reprezentacije i ostali iz kluba Chelsea za koji je Kovačić donedavno igrao.

On i Izabel za svadbu su se posebno sredili, Mateo je stigao u zelenom odijelu koje je kombinirao uz bijelu košulju i bež kravatu dok je Izabel nosila crnu haljinu sa šljokicama koja je imala spuštene naramenice i pratila njenu fantastičnu figuru.

Na vjenčanju su se družili i s popularnim mladim nogometašem Kaiom Havertzom koji je na svadbi bio s partnericom Sophiom Weber. A njemački nogometaš i sam se pohvalio fotografijom s našim Kovačićem.

1/28 >> Pogledaji ovu galeriju Cristiano Ronaldo - 2 Cristiano Ronaldo - 3 Cristiano Ronaldo i Geogrina - 2 Cristiano Ronaldo i Georgina Rodriguez - 4 +23 Cristiano Ronaldo i Georgina Rodriguez - 3 Zanimljivosti Ronaldo se pohvalio tijelom ko remek-djelom, ali u prvi plan pala su njegova stopala, evo i zašto!

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Domenica Žuvela - 1 Domenica Žuvela - 4 Domenica Žuvela - 2 Domenica Žuvela - 3 +27 Domenica Žuvela - 5 Celebrity Domenica napokon snimljena s dečkom, kojeg skriva od javnosti, evo kako izgleda muškarac s kojim je već godinama u sretnoj vezi!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene