tajanstveni par

Domenica napokon snimljena s dečkom, kojeg skriva od javnosti, evo kako izgleda muškarac s kojim je već godinama u sretnoj vezi!

Domenica Domenica Cropix 1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Domenica Žuvela - 1 Domenica Žuvela - 4 Domenica Žuvela - 2 Domenica Žuvela - 3 Domenica Žuvela - 5 Domenica Žuvela - 6 Domenica Žuvela Mia Dimšić i Domenica Žuvela - 1 Domenica Žuvela - 2 Hana Huljić i Domenica Žuvela +21 Domenica Žuvela Galerija

Domenica Žuvela jedna je od mnogih koji su gostovali na promociji rakije i likera Tončija Huljića, a tamo nije mogla proći nezamijećeno u svom outfitu te u pratnji svog dečka, koji se vješto skriva od očiju javnosti.

Naša pjevačica Domenica Žuvela pozirala je nasmiješena na događanju Tončija Huljića u narančastom topiću i širokim hlačama u istoj nijansi.

U prvom planu bio je njezin isklesani trbuščić,  a zatim je istaknula i svoju besprijekornu figuru.

Narančasta torbica i srebrne sandale na petu idealno su se uklopile u ljetni modni izričaj.

Kosu je držala raspuštenom, a na lice nije stavila puno šminke, pa je izgledala potpuno prirodno.

Sviđa li vam se outfit od Domenice?

  • Top!
  • Flop!

Ukupno glasova:

Na fotografijama možemo vidjeti kako je pozirala s Vjekoslavom Huljić, Andreom Andrassy te Petrom Grašom.

A pjevačica je na događanje stigla u pratnji svog dugogodišnjeg dečka Ivana Bačića, kojeg skriva od očiju javnosti. Ivan je, inače, odvjetnik s otoka Korčule, Domenica i on dugo se poznaju, ali svoju vezu drže podalje od svjetla reflektora. 

''Kada sam počinjala karijeru, odlučila sam da ću dečka držati dalje od medija. Nisam tip osobe koji voli previše govoriti o privatnom životu, draže mi je uživati u intimi. Ako sam ja javna osoba, on ne treba biti'', rekla je jednom Domenica za Slobodnu Dalmaciju.

A šuškanja da ima partnera potvrdila je i u posljednjoj sezoni ''Plesa sa zvijezdama'', u kojoj se natjecala. 

''Ja sam žena od riječi, pa ću reći da imam dečka'', priznala je tada.

A na spomenutom događaju gostovali su još i Jelena Rozga, Mia Dimšić, Joško Čagalj Jole, Marko Tolja, Stjepan Lach i ostali uzvanici.

Inače, Domenica je nedavno na svom profilu na Instagramu pokazala kako djed i baka reagiraju na njezinu novu pjesmu koju je predstavljala na Melodijama Jadrana.

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Marko Grubnić 2012. godine - 1 Marko Grubnić 2012. godine - 2 Marko Grubnić 2012. godine - 4 Marko Grubnić 2012. godine - 5 +26 Marko Grubnić Nekad i sad Grubnić je tijekom godina često mijenjao svoj imidž, ali pogledajte ovaj iz 2012. godine koji će teško nadmašiti!

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Mateo i Izabel Kovačić, Kai Havertz i Sophia Weber - 2 Mateo i Izabel Kovačić, Kai Havertz i Sophia Weber - 3 Mateo Kovačić i Dario Šimić 2010. godine - 4 Mateo Kovačić i Dario Šimić 2010. godine - 1 +26 Izabel Kovačić Celebrity Mateo i Izabel Kovačić zablistali su na svadbi njegovog bivšeg suigrača, a društvo im je pravio i još jedan mladi popularni nogometaš

 

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene