Ma samo opušteno!

Pogledajte hit-video Matea Kovačića koji pleše s Indirom Levak na bini, a teško je ne spomenuti i njezinu riskantno kratku haljinu!

Indira Levak - 1 Indira Levak - 1 Instagram 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Indira Levak - 3 Indira Levak - 2 Indira Levak - 4 Dom Indire Levak - 11 Indira Levak Indira Levak Indira Levak Indira Levak Indira Levak - 1 Indira Levak - 3 +19 Indira Levak - 4 Galerija

Indira Levak zapjevala je na eventu Izabel Kovačić, a na pozornici joj se pridružio Mateo i zajedno s njom zaplesao na "Svijet voli pobjednike".

Pjevačic aIndira Levak na svom Instagram profilu objavila je video u kojem je pokazala dio sa svog nastupa na eventu brenda Izabel Kovačić.

Za tu prigodu odjenula je rozu kratku haljinicu koja je u prvi plan stavila njezine istrenirane noge.

U jednom trenutku popela se na pozornicu i zapjevala pjesmu "Svijet voli pobjednike", a pridružio joj se i nogometaš Mateo Kovačić koji je zajedno s njom skakao u ritmu, a potom skočio s pozornice.

"Dragi Mateo, sretno i jedva čekam da 'Svijet voli pobjednike' zajedno pjevamo i u Manchesteru", napisala je u opisu ispod videa.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Indira Levak Official (@indiralevak)

Također, među videom našla se i fotografija sa Izabel na kojoj njih dvije poziraju zagrljene i nasmiješene.

"Jedna jedina legenda", "Sve", "Ti si žena zmaj", "Kraljice", "Indiru u Manchester", pisali su pratitelji.

Podsjetimo, Izabel je vlasnica brenda "Lunilou" koji pretežito sadržava dječju odjeću.

1/21 >> Pogledaji ovu galeriju Lana Radeljak Lana Radeljak - 2 Lana Radeljak - 3 Lana Radeljak - 4 +16 Josip i Lana Radeljak Celebrity Dikan se pohvalio prelijepom kćeri, koju dugo nismo vidjeli, a na fotografiji su svi primijetili isto!

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Saul Lisazo - 1 Saul Lisazo - 11 Saul Lisazo- Saul Lisazo - 2 +25 Saul Lisazo - 9 Nekad i sad Markantnu zvijezdu meksičkih sapunica danas je teško prepoznati, puno se promijenio od vremena kada je lomio ženska srca!

 

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene