osvojila ga mlađahna brineta

Dikan otkrio tko je nova žena u njegovu životu pa podijelio i sretne vijesti? "Još samo korak do oltara!"

Josip Radeljak i Nevena Jeličić Josip Radeljak i Nevena Jeličić Josip Moler/Cropix 1/26 >> Pogledaji ovu galeriju Josip Radeljak i Nevena Jeličić Josip Radeljak i Nevena Jeličić Josip Radeljak i Nevena Jeličić Josip Radeljak Dikan Josip Radeljak - 1 Josip Radeljak - 2 Josip Radeljak - 4 Josip Radeljak - 1 Josip Radeljak - 2 Josip Radeljak - 3 +15 Josip Radeljak Galerija

Josip Radeljak Dikan otkrio je identitet svoje nove partnerice, a najavio je i njihov sljedeći korak.

Poduzetnik Josip Radeljak Dikan nedavno je zaintrigirao javnost fotografijom na kojoj uživa u naručju mlađahne brinete, a sad je otkrio tko je nova žena u njegovu životu.

"Nevena Jeličić! (The Babe) počelo je ovako!" napisao je Dikan uz njihovu zajedničku fotografiju iz restorana.

Zatim je natuknuo i da se planiraju vjenčati.

"Još samo korak do oltara!" poručio je uz fotografiju na kojoj poziraju ispred crkve.

"Eh, sad je jasno otkud mladenački žar. Baš divno!", "Pomalo", "Neka vam je sa srećom", pisali su mu pratitelji ispod romantičnih objava.

Dikan i Nevena prvi su put snimljeni zajedno u lipnju kada su prošetali zagrebačkom špicom i time potaknuli nagađanja o svojemu odnosu.

Dikan iza sebe već ima tri braka. Prva supruga bila mu je popularna jugoslavenska glumica Desanka Beba Lončar, s kojom je dobio sina Lea.

Nakon nje se 2000. godine oženio glumicom Enom Begović, s kojom je dobio kćer Lanu. Ena je iste godine poginula u tragičnoj prometnoj nesreći na Braču.

Njegova treća supruga bila je voditeljica Vlatka Pokos. Vjenčali su se 2004. godine, a burni brak okončali su 2007., kada je Dikan pred očima javnosti izbacio Vlatku iz stana.

Poduzetnik je bio u vezi i s glumicom Dolores Lambašom kada je ona 2013. godine poginula u prometnoj nesreći, a nakon nje povezivali su ga s Beograđankom Ivanom Stanojević, no oni nikada nisu potvrdili da su par.

1/23 >> Pogledaji ovu galeriju Donna Vekić - 13 Donna Vekić - 12 Donna Vekić - 4 Donna Vekić - 8 +18 Donna Vekić - 11 Celebrity Jedna od najljepših domaćih sportašica pohvalila se fotkom u bikiniju, a objavila je i video čiji su prizori izazvali brojne reakcije!

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Blanka Vlašić i Ruben van Gucht Blanka Vlašić i Ruben van Gucht Blanka Vlašić i Ruben van Gucht Blanka Vlašić - 1 +25 Blanka Vlašić - 2 Celebrity Blanka Vlašić nakon dugo vremena uživa u suprugovu društvu, a pokazala je i sinčića, koji je tatina slika i prilika!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene