''Bolje od Wimbledona!''

Jedna od najljepših domaćih sportašica pohvalila se fotkom u bikiniju, a objavila je i video čiji su prizori izazvali brojne reakcije!

Donna Vekić - 2 Donna Vekić - 2 Instagram 1/23 >> Pogledaji ovu galeriju Donna Vekić - 13 Donna Vekić - 12 Donna Vekić - 4 Donna Vekić - 8 Donna Vekić - 11 Donna Vekić - 6 Donna Vekić - 5 Donna Vekić - 9 Donna Vekić - 10 Donna Vekić - 7 +12 Donna Vekić - 3 Galerija

Naša tenisačica Donna Vekić odmara na hrvatskoj obali, a dok su drugi pratili finale Wimbledona, ona se pohvalila snimkama s ljetovanja i pozirala u kupaćem kostimu.

Naša mlada tenisačina Donna Vekić putovala je svugdje po svijetu, ali i sama priznaje da joj je najljepše u Hrvatskoj pa je tako i slobodne dane za odmor sada iskoristila za ljetovanje i to upravo na Jadranu.

Iako ne otkriva gdje se točno nalazi, dok su drugi pratili finale Wimbledona, Donna je objavila isječke s ljetovanja te za Instagram pozirala u kupaćem kostimu i snimila svoju vitku figuru.

''Ljeto kod kuće'', dodala je kratko u opis videozapisa.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Donna Vekic (@donnavekic)

Jedna pratiteljica napisala je u komentar: ''Bolje od Wimbledona'', a Donna joj je samo odgovorila s emotikonom koji se smije i plače u isto vrijeme.

Donna inače nosi titulu jedne od najljepših domaćih sportašica, a svaka njezina objava na društvenim mrežama izazove veliku pozornost.

Na Instagramu je prati 235 tisuća ljudi, a obožavatelji joj redovito dijele komplimente na svaku novu objavu.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Blanka Vlašić i Ruben van Gucht Blanka Vlašić i Ruben van Gucht Blanka Vlašić i Ruben van Gucht Blanka Vlašić - 1 +25 Blanka Vlašić - 2 Celebrity Blanka Vlašić nakon dugo vremena uživa u suprugovu društvu, a pokazala je i sinčića, koji je tatina slika i prilika!

1/28 >> Pogledaji ovu galeriju Franka Batelić i Vedran Ćorluka Franka Batelić Franka Batelić Franka Batelić +23 Vedran Ćorluka Celebrity Vedran Ćorluka podijelio rijetke romantične trenutke sa suprugom Frankom, a ona je jednim prizorom rastopila sve redom!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene