povukao se iz javnosti

Domaći ljepotan nekoć je punio medijske stupce privatnim skandalima, a danas ga više nije tako lako ni prepoznati!

Dino Bubičić i Ivana Paris Dino Bubičić i Ivana Paris Andrija Lucic/Cropix 1/29 >> Pogledaji ovu galeriju Dino Bubičić Dino Bubičić i Ivica Skoko Dino Bubičić - 1 Dino Bubičić - 2 Dino Bubičić - 3 Dino Bubičić - 4 Dino Bubičić - 5 Dino Bubičić - 6 Dino Bubičić - 7 Dino Bubičić - 8 +18 Dino Bubičić - 1 Galerija

Dino Bubičić privukao je pažnju na reviji Ivice Skoke na Krku, jer ga više nemamo često priliku vidjeti.

Bivši Mister Hrvatske i maneken Dino Bubičić prije nekoliko godina povukao se iz javnosti, no povremeno se i dalje pojavljuje na događanjima koji okupljaju poznate Hrvate.

Tako je za vikend prisustvovao reviji dizajnera Ivice Skoke u Dobrinji na otoku Krku, gdje je svojim dolaskom privukao veliku pažnju.

Danas 41-godišnji Dino još se može pohvaliti isklesanim tijelom, kojim je mamio uzdahe i u danima slave, no zbog sijede kose ga više nije baš tako lako prepoznati na prvi pogled.

"Slušam s vremena na vrijeme da muškarcima, odnosno meni, dobro stoji sijeda, ja je ne skrivam, genetski je tu i godine su napravile svoje, nosim se dobro s time i mislim da čak ima neki pozitivan efekt u svemu tome i da žene dobro gledaju na to, sa smiješkom", kazao je prošle godine u In Magazinu.

Dino je jedan od najpoznatijih hrvatskih mistera koji se ovom titulom okitio davne 2008. godine, a nakon toga je ostvario zavidnu manekensku karijeru. Medijske stupce punio je i svojim privatnim životom, posebice nakon što se oženio bivšom misicom Ivanom Paris koju je upoznao u reality showu "Farma".

Vjenčali su se u Puli studenom 2010. i zajedno dobili dvojicu sinova, Noela i Leonida, a razveli su se nakon devet godina braka.

Prije nego što je osvojio titulu mistera, Dino je bio 4 mjeseca u zatvoru zbog problema s narkoticima. O tadašnjem životnom periodu pisao je u knjizi "Od dilera do mistera", u kojoj je otkrio i detalje svoje veze s Vlatkom Pokos.

1/26 >> Pogledaji ovu galeriju Josip Radeljak i Nevena Jeličić Josip Radeljak i Nevena Jeličić Josip Radeljak i Nevena Jeličić Josip Radeljak Dikan +21 Josip Radeljak - 1 Celebrity Dikan otkrio tko je nova žena u njegovu životu pa podijelio i sretne vijesti? "Još samo korak do oltara!"

1/25 >> Pogledaji ovu galeriju Deborra-Lee Furness i Jelena Đoković Deborra-Lee Furness i Jelena Đoković Deborra-Lee Furness i Jelena Đoković Deborra-Lee Furness i Jelena Đoković +20 Hugh Jackman, Deborra-Lee Furness i Jelena Đoković Celebrity Tko je žena koja se nije odvajala od Jelene Đoković tijekom Wimbledona? Godinama trpi uvrede zbog svog izgleda i braka s poznatim muškarcem!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene