Opa!

Pogledajte novo luksuzno imanje Novaka Đokovića, platio ga je 2,9 milijuna eura, a pripadalo je poznatoj srpskoj dinastiji!

Jelena i Novak Đoković Jelena i Novak Đoković Jelena Đoković/Instagram 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Novi dom Novaka i Jelene Đoković - 4 Novi dom Novaka i Jelene Đoković - 3 Novi dom Novaka i Jelene Đoković - 2 Novi dom Novaka i Jelene Đoković - 1 Jelena i Novak Đoković Andrej Plenković, Novak Đoković i Emmanuel Macron - 4 Andrej Plenković, Novak Đoković i Emmanuel Macron - 5 Andrej Plenković, Novak Đoković i Emmanuel Macron - 1 Novak Đoković i Stjepan Hauser - 3 Novak Đoković i Stjepan Hauser - 2 +19 Novak Đoković i Stjepan Hauser - 1 Galerija

Novak i Jelena Đoković kupili su luksuznu vilu na planini Kosmaj, koja je donedavno pripadala članovima dinastije Karić.

Novak Đoković i njegova supruga Jelena kupili su si novu kuću, luksuznu vilu na Kosmaju koja je donedavno bila u vlasništvu bračnog para dinastije Karić.

Naime, prema pisanju BlicaElena i Jugoslav Karić razveli su se krajem 2020. godine, a onda su svoje raskošno imanje odlučili prodati po cijeni od 2,9 milijuna eura i Đokovići su je kupili od njih.

Riječ je o imanju veličine 400 kvadratnih metara, u kući prevladavaju prirodni materijali poput kamena i drva, ima bazen, voćnjak i vrt u kojem je Elena Karić uzgajala organsku hranu.

Ona se od svoga bivšeg doma emotivno oprostila i na društvenim mrežama nakon što se privremeno preselila u stan u centru Beograda.

"Opraštanje od kuće koju sam nekada davno odsanjala i donijela u stvarnost. Od zemlje na kojoj sam naučila toliko toga, koja mi je donijela iscjeljenje, uvide i povezala me s mojim autentičnim bićem i višom svjesti. Mazile smo se, čuvale, ona mene, ja nju. Šaputale snove, prizivale i puštale u eter molitve... Za osobno i kolektivno dobro. Bile smo jedna drugoj učiteljice, ona meni o cikličnosti bez kraja i početka, o vječitom kvantnom sada, o svjetovima izvan pojavnog, o kristalnim frekvencijama, elementima i mom domu, onom u grudima koje kuca ritmom zviježđa iz kojeg dolazim. A ja njoj o nestrpljenju, tugama i radostima, ostvarenim snovima i onima koji su se ostali vječno klackati s one strane ispunjenja", napisala je Elena na društvenim mrežama.

Kako izgleda taj dom iz snova, pogledajte u našoj galeriji.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene