Zavirite u dom koji napušta!

Izabel Kovačić tuguje zbog odlaska iz Londona, pogledajte kakav luksuz mora ostaviti iza sebe!

Izabel Kovačić Izabel Kovačić Instagram 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Dom Matea i Izabel Kovačić Dom Matea i Izabel Kovačić Dom Matea i Izabel Kovačić Dom Matea i Izabel Kovačić Dom Matea i Izabel Kovačić Mateo i Izabel Kovačić - 10 Mateo i Izabel Kovačić - 9 Mateo i Izabel Kovačić - 7 Mateo i Izabel Kovačić - 5 Mateo i Izabel Kovačić - 4 +19 Mateo i Izabel Kovačić - 3 Galerija

Mateo Kovačić s obitelji se iz Londona seli u Manchester, a njegova supruga Izabel javila se iz njihova uskoro bivšeg doma.

Naš nogometaš Mateo Kovačić godinama je igrao za klub Chelsea, zbog čega je sa suprugom i sinom živio u Londonu.

No prelaskom u Manchester City došlo je vrijeme i za promjenu adrese, pa se nogometaš s obitelji iseljava iz njihova londonskog doma.

Selidba je posebno teško pala Mateovoj supruzi Izabel Kovačić, koja je u pričama na svojem Instagramu napisala da će joj London jako nedostajati, a objavila je i svoju tužnu fotografiju iz stana uz koju je poručila: "Raspoloženje za pakiranje."

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Izabel Kovačić (@izakova)

Izabel je pozirala kraj velikih bijelih vrata, a na fotografiji se još vidi i bijela sofa te visoki stropovi stana, s reljefnim ukrasima.

Mateova supruga i ranije je na društvenim mrežama pokazivala njihov londonski dom koji su uredili minimalistički, ali i luksuzno.

Tako smo ranije imali vidjeti njihovu dizajnersku kutnu garnituru u dnevnom boravku, koju potpisuje Mario Bellini i košta oko 15 tisuća eura. Skupocjeni bež kauč odlično se uklopio u ostatak boravka kojim prevladavaju neutralni i topli tonovi, uz nekoliko modernih detalja i slika, a u središtu je i veliki kamin.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Izabel Kovačić (@izakova)

Jednom je prilikom Izabel pokazala i njihovu kupaonicu, a na snimci koju je objavila vide se zlatna slavina i zidovi obloženim crnim mramorom.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Izabel Kovačić (@izakova)

Neutralne tonove u stanu razbijali su s puno cvijeća.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Izabel Kovačić (@izakova)

Podsjetimo, Mateo i Izabel Kovačić u sretnom su braku od 2017. godine. Vjenčali su se u Sesvetskim Selima, u crkvi svetog Antuna Padovanskog, u kojoj su se i upoznali dok je ona pjevala u zboru, a on bio ministrant. U listopadu 2020. godine dobili su sina Ivana, kojem je krsni kum bio Luka Modrić.

1/29 >> Pogledaji ovu galeriju Iva Buzov Iva Buzov Iva Buzov Iva Buzov +24 Vedran Ćorluka i Iva Buzov Nekad i sad Evo kako danas izgleda Hrvatica koja je zbog veze s našim nogometašem nekad punila medijske stupce!

1/21 >> Pogledaji ovu galeriju Zlatko Mateša i Blanka Kačer Zlatko Mateša i Blanka Kačer Zlatko Mateša i Blanka Kačer Zlatko Mateša i Blanka Kačer +16 Zlatko Mateša i Blanka Kačer Celebrity Nova partnerica Zlatka Mateše ne krije koliko je zaljubljena: "Pravi muškarci ne srame se pokazati nježnost prema ženi"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene