uspješna influencerica

Evo kako danas izgleda Hrvatica koja je zbog veze s našim nogometašem nekad punila medijske stupce!

Vedran Ćorluka i Iva Buzov Vedran Ćorluka i Iva Buzov Marko Lukunić/Pixsell 1/29 >> Pogledaji ovu galeriju Iva Buzov Iva Buzov Iva Buzov Iva Buzov Vedran Ćorluka i Iva Buzov Vedran Ćorluka i Iva Buzov Iva Buzov Iva Buzov Iva Buzov Vedran Ćorluka - 2 +18 Vedran Ćorluka Galerija

Iva Buzov bila je velika ljubav Vedrana Ćorluke, a evo koliko se promijenila otkad je zbog veze s njim punila medijske stupce.

Naš bivši nogometaš Vedran Ćorluka u sretnom je braku s pjevačicom Frankom Batelić, s kojom ima i dvoje djece, no prije nego što je upoznao sadašnju suprugu, bio je u vezi s Velikogoričankom Ivom Buzov.

Vedran i Iva upoznali su se u jednom noćnom klubu i kao par su punili medijske stupce, a Vedran je otvoreno govorio i o njihovim planovima za budućnost.

"Sigurno će jedna subota jednog lipnja biti naša, to je zapisano. Ništa ne planiramo", kazao je 2009. godine za Gloriju Ćorluka, koji je tada čak tetovirao Ivino ime i njezin datum rođenja na desnu ruku.

No do njihova vjenčanja ipak nije došlo i prekinuli su nakon tri godine veze u prosincu 2010. Ona se tada vratila u Zagreb iz Londona, gdje su živjeli zajedno.

Iva je danas uspješna influencerica i na Instagramu je prati više od 44 tisuće ljudi, a ima i ugovore s nekoliko brendova koje reklamira na društvenoj mreži.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Iva Buzov (@buzoviva)

Krajem lipnja 2012. godine Ćorluka je na slavnom Zrću upoznao Franku i rodila se ljubav koja traje do danas.

Vedran i Franka vjenčali su se 2018. godine u crkvi Pohođenja Blažene Djevice Marije sv. Elizabeti u Balama. U siječnju 2020. godine dobili su sina Viktora, a studenom prošle godine na svijet je došla i njihova kćerkica Greta.

1/28 >> Pogledaji ovu galeriju Supertalent - 1 Supertalent - 2 Supertalent - 3 Supertalent - 4 +23 Supertalent - 5 inMagazin Maja Šuput u brizi, a za sve krivi sebi bliskog čovjeka: ''Moj muž će se razvest od mene, ja sam rekla...''

1/28 >> Pogledaji ovu galeriju Hugh Jackman i Deborra-Lee Furness - 1 Hugh Jackman - 5 Hugh Jackman - 3 Hugh Jackman i Deborra-Lee Furness +23 Hugh Jackman i Deborra-Lee Furness Zanimljivosti Isplivala tužna istina o razvodu u koji je teško povjerovati: "To nije ništa neobično, a neke stvari koje su se pisale poprilično su glupe...''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene