"To je prava mama!"

Franka Batelić otkrila kamo su se ona i Ćorluka izveli, a preslatki prizor njega i sina Viktora sve je rastopio!

Franka Batelić Franka Batelić Franka Batelić/Instagram 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Franka Batelić i Vedran Ćorluka - 2 Franka Batelić i Vedran Ćorluka - 3 Franka Batelić i Vedran Ćorluka - 1 Franka Batelić Franka Batelić - 3 Franka Batelić - 2 Franka Batelić - 1 Franka Batelić Franka Batelić - 2 Franka Batelić i Vedran Ćorluka - 2 +19 Franka Batelić i Vedran Ćorluka - 1 Galerija

Franka Batelić s obitelji uživa u Ljubljani, a koliko im je lijepo otkrila je na svom profilu na Instagramu.

Pjevačica Franka Batelić na svom je profilu na Instagramu objavila nekoliko fotografija iz Ljubljane, u koju se ovog vikenda uputila sa svojim suprugom Vedranom Ćorlukom i njihovom djecom.

"Ljubljana, najljepša si!", napisala je Franka uz fotografije, među kojima su one s malenim Viktorom posebno raznježile njezine pratitelje.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli F R A N K A (@frankaofficial_)

"Uživajte", "To je prava mama! Bravo", "Nadam se da uživate", poručili su joj u komentarima.

Franka nije propustila svečano otvorenje nove beauty oaze u Zagrebu The Rite Store, koje je prije nekoliko dana okupilo brojna poznata lica. Ona se istaknula u masi u poprilično jednostavnoj kombinaciji bijele košulje i traperica, u kojoj je ipak pokazala malo više kože od očekivanog. Košulju je raskopčala i razotkrila ramena, dok je kroz proreze na trapericama pokazala preplanula bedra. Jednostavnu kombinaciju podigla je i malo jačom šminkom, zbog koje je na prvi pogled nje bilo baš lako prepoznati, no svejedno je očarala sve redom.

"Superzgodna", "Predivna", "Top", "Izgledaš fantastično", neki su od brojnih komplimenata koje je dobila ispod fotografije s eventa koje je objavila na Instagramu.

Inače, pjevačica je ove godine pokrenula svoj beauty brend Frankly Good, gledamo je i u žiriju showa "Ples sa zvijezdama", a usto je i majka dvoje djece, sina Viktora i kćeri Grete, koje je dobila sa suprugom Vedranom Ćorlukom s kojim je u braku od 2018. godine.

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Yasmine Bleeth - 5 Yasmine Bleeth - 3 Yasmine Bleeth - 1 Yasmine Bleeth - 2 +27 Yasmine Bleeth - 4 Nekad i sad Bila je seks-simbol u crvenom badiću, a njezin zapušteni izgled danas odaje kakav je život vodila na vrhuncu slave

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Salma Hayek - 3 Salma Hayek - 4 Salma Hayek - 1 Salma Hayek - 2 +26 Salma Hayek - 5 Celebrity Salma Hayek otkrila tajnu svoga nikad tanjeg struka, ali jedna joj se stvar stvarno ne da: "Za to treba disciplina..."

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene