Skriva se od svih

Bila je seks-simbol u crvenom badiću, a njezin zapušteni izgled danas odaje kakav je život vodila na vrhuncu slave

Yasmine Bleeth Yasmine Bleeth Profimedia 1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Yasmine Bleeth - 5 Yasmine Bleeth - 3 Yasmine Bleeth - 1 Yasmine Bleeth - 2 Yasmine Bleeth - 4 Yasmine Bleeth Yasmine Bleeth (Foto: Profimedia) Yasmine Bleeth (Foto: Profimedia) Yasmine Bleeth - 9 Yasmine Bleeth +21 Yasmine Bleeth Galerija

Yasmine Bleeth nakon dugo vremena viđena je u javnosti, a na ulicama Los Angelesa primijetili su je i paparazzi.

Bivša zvijezda omiljene serije "Spasilačke službe" Yasmine Bleeth snimljena je u rijetkom izlasku u Los Angeles dok je obavljala neke poslove u društvu prijateljice.

55-godišnja glumica nosila je kombinezon od trapera i ružičastu majicu, dok na licu nije imala gotovo ništa od šminke. Yasmine se u javnosti jako rijetko pojavljuje otkako se prije 20 godina prestala baviti glumom, a tijekom 90-ih bila je na vrhuncu slave kada je glumila u "Spasilačkoj službi" uz Pamelu Anderson, Davida Hasselhoffa i Carmen Elektru te je proglašena seks-simbolom.

Od njezina tadašnjeg izgleda danas nije ostalo gotovo ništa, neki je zbog pomalo zapuštenog izgleda i ne prepoznaju na prvi pogled, a on je posljedica i burnog načina života kakav je vodila.

Yasmine je glumila spasiteljicu Caroline Holden u 72 epizode hit-serije, a zbog nje je dobila pravu vojsku obožavatelja. Međutim, privatni život nije joj bio nimalo lak, a 2000. godine završila je na odvikavanju zbog ovisnosti o kokainu.

Godinu dana nakon toga bila je uhićena kada je uhvaćena kako vozi središtem autoceste u Michiganu, dok su joj u automobilu pronađene šprice kokaina. Kada je policija pretražila i njezinu hotelsku sobu u blizini, pronašli su još pribora za drogiranje i veće količine droge.

O svojoj borbi s ovisnošću uvijek je otvoreno govorila, a u razgovoru za časopis Glamour 2003. godine priznala je da je svjesno nastojanje da se kloni droga dio njezina života i uvijek će biti.

Yasmine je na odvikavanju upoznala i svog supruga Paula Cerrita, a par je u kolovozu proslavio 20. godišnjicu braka. Prethodno je govorila o njihovoj vezi priznajući da su se suprotstavili savjetu da nije dobro zaljubiti se u nekoga tko je također bio na rehabilitaciji.

"Rekli su mi da ne bih trebala ulaziti u bilo kakvu vezu u prvoj godini trijeznosti, pogotovo ne s nekim u programu, ali Paul i ja smo se odmah zaljubili", priznala je jednom prilikom.

Prije udaje Yasmine su povezivali s poznatim licima, uključujući zvijezdu "Prijatelja" Matthewa Perryja, glumca iz "Policijske akademije" Stevea Guttenberga i kolegu iz "Spasilačke službe" Davida Charveta.

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Emil Minty - 6 Emil Minty - 2 Emil Minty - 7 Emil Minty - 5 +4 Emil Minty - 4 Nekad i sad Sve nas je osvojio kao divlji dječak s bumerangom u kultnom filmu, a evo kako danas izgleda i čime se bavi!

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput - 4 Maja Šuput - 3 Maja Šuput - 1 Maja Šuput - 2 +25 Maja Šuput Celebrity Maja Šuput prekrila bujne grudi s tek dva komadića tkanine, u ovako raskošnom outfitu već je dugo nismo vidjeli!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene