Sve je raskošno ukrašeno

Maja Šuput rastopila je sve slatkim prizorima Blooma iz njihova dnevnog boravka: "Kao mama ima gažu!"

Maja Šuput Maja Šuput Maja Šuput/Instagram 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Bloom Tatarinov - 4 Bloom Tatarinov - 3 Bloom Tatarinov - 2 Bloom Tatarinov - 1 Maja Šuput Maja Šuput - Bloom - 8 Maja Šuput - Bloom - 9 Maja Šuput - Bloom - 7 Maja Šuput - Bloom - 5 Maja Šuput i Nenad Tatarinov +19 Maja Šuput Galerija

Maja Šuput objavila je na svom profilu na Instagramu video u kojem Bloom pleše i pjeva na pjesmu "I Gotta Feeling".

Maja Šuput rastopila je svoje obožavatelje snimkom malenog Blooma koju je podijelila u pričama na svom profilu na Instagramu i pokazala da on već kreće njezinim stopama.

"Napravio si je mini pozornicu i kao mama ima gažu", napisala je Maja uz video Blooma koji pleše i pjeva uz dječju verziju pjesme "I Gotta Feeling" grupe Black Eyed Peas, dok se u pozadini vidi raskošno okićeno božićno drvce.

Nedavno je pokazala i kako su dočekali poklone sv. Nikole u čižmici i podijelila sa svojim obožavateljima što je to Bloom dobio i kakve je reakcije imao na poklone kada ih je ugledao. Imao je čak dvije čarape sa svojim imenom u kojima su se nalazile slikovnice i slatkiši, a njegov osmijeh govori više od bilo koje riječi.

"Najčarobnije doba godine je stiglo. Hvala, sveti Nikola, što si nas razveselio jutros", poručila je pjevačica u opisu.

"Bože, koliko ja njega volim", "Presladak", "Koji bombon od djeteta", "Ovo je stvarno čarobno jutro kao iz bajke", "Ma odmah izmami osmijeh, biće malo slatko", glasili su samo neki od komentara.

Maja na Instagramu često objavljuje zgode s Bloomom i suprugom Nenadom, pa tako i one s putovanja izvan Hrvatske i dijeli dječakove avanture koje osvajaju njezine pratitelje.

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Aleksandra Prijović Aleksandra Prijović Aleksandra Prijović Peti koncert Aleksandre Prijović u Areni Zagreb +27 Aleksandra Prijović - 2 Zanimljivosti Evo koliko je Prija zaradila nakon pet koncerata u Areni, od ovakve cifre bi se nekome moglo i zavrtjeti!

1/25 >> Pogledaji ovu galeriju Ivana Banfić i Dino Merlin - 1 Ivana Banfić - 4 Ivana Banfić - 3 Ivana Banfić - 2 +20 Ivana Banfić - 1 Celebrity Pogledajte trenutak u kojem ni Dino Merlin nije odolio našoj Ivani Banfić: "Večeras si spektakl!"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene