''Kakve ikone''

Pogledajte kako su Šuput i Grubnić izgledali u mladosti, urnebesna fotografija sve je nasmijala: ''Pa gdje si ovo iskopala!''

Maja Šuput i Marko Grubnić Maja Šuput i Marko Grubnić Instagram 1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput i Marko Grubnić Marko Grubnić, Maja Šuput i Fabijan Pavao Medvešek Maja Šuput i Marko Grubnić, Supertalent Maja Šuput i Marko Grubnić, Supertalent Maja Šuput i Marko Grubnić, Supertalent Maja Šuput i Marko Grubnić, Supertalent Maja Šuput i Marko Grubnić, Supertalent Marko Grubnić i Maja Šuput, Supertalent Marko Grubnić i Maja Šuput, Supertalent Marko Grubnić i Maja Šuput, Supertalent +21 Maja Šuput i Marko Grubnić Galerija

Pjevačica Maja Šuput putem društvenih mreža čestitala je rođendan svom najboljem prijatelju Marku Grubniću, a tim je povodom objavila njihovu fotografiju iz mladosti koja je nasmijala brojne pratitelje.

Maja Šuput na Instagramu je podijelila jednu fotografiju iz prošlosti, a za to je imala poseban povod.

Njezin prijatelj i naš poznati dizajner Marko Grubnić slavi rođendan, a ona se prisjetila njihovog starog fotošutinga. Ova uspomena nasmijala je njezine pratitelje.

"Sretan rođendan mom najboljem prijatelju oduvijek! Brate, nek' ti je najsretniji. Želim ti samo zdravlja i zdravu glavu da mi smisliš još koju novu haljinicu. Slika s tobom (i to onih dobrih) imam više nego s ikim drugim, ali one koje pokazuju koliko dugo se znamo su zapravo najveće blago. Za još 100 godina s tobom, volim te", napisala je Maja u opisu fotografije.

Na fotografiji Grubnić pozira u kratkim traper hlačama, bež majici otvorenih prsa, šalom sa zmijskim uzorkom i sandalama sa zakovicama, a njegova kosa je znatno duža nego sada.

Maja je nosila šljokasti komplet i policijske sunčane naočale te se naslonila na stup pored Marka.

Pratitelji su u komentarima umirali od smijeha.

''Ajme pa di si ovo iskopala!'', odgovorio joj je Marko brzo, a ostali su pisali: ''Ova fotka!'', ''Ovo je sve!'', ''Koje legende'', ''Ikone''.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by majasuput (@majasuput)

Marko i Maja dugogodišnji su prijatelji, a da Šuput uvijek izgleda najbolje što može brine se upravo. Odijeva ju i u ovoj sezoni ''Supertalenta'' gdje je Maja članica žirija.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Matthew Perry - 1 Jennifer Aniston i Matthew Perry - 2 Jennifer Aniston i Matthew Perry - 1 Matthew Perry i Michael J.Fox +25 Courteney Cox i Matthew Perry - 3 Celebrity Dva mjeseca od smrti Matthewa Perryja objavljen je uzrok, prve sumnje pokazale su se točnima

1/20 >> Pogledaji ovu galeriju Kaley Cuoco - 2 Pamela Anderson Jennifer Garner Leni Klum +15 Elle Fanning Celebrity Navikli smo ih vidjeti s tonom šminke i sređene, a evo kako neke od najvećih svjetskih zvijezda izgledaju potpuno prirodne!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene