''jedna žena mi je prišla...''

Simona objavila snimku iz perioda razuzdanog života: "Kada sam živjela u najvećoj tami grijeha, bludu, nemoralu, drogirala se...''

Simona Mijoković - 2 Simona Mijoković - 2 Facebook 1/28 >> Pogledaji ovu galeriju Simona Mijoković - 1 Simona Mijoković - 6 Simona Mijoković - 5 Simona Mijoković - 2 Simona Mijoković - 3 Simona Mijoković - 1 Simona Mijoković - 6 Simona Mijoković - 5 Simona Mijoković - 4 Simona Mijoković i Marko Grubnić +17 Simona Mijoković i Marko Grubnić Galerija

Simona Mijoković posvetila se vjeri i obitelji, ali na svojim društvenim mrežama ne srami se govoriti o svom prošlom životu. Sad je podijelila snimku koja joj je dala jedan važan znak za promjenu.

Simona Mijoković dobro je poznata hrvatskoj javnosti još od početka 2000-ih godina, a svoj razuzdani život prije nekoliko godina zamijenila je obiteljskim te se posvetila vjeri.

Kako je prije živjela, nikad nije skrivala, a danas u svojim svjedočenjima često govori o bludu, drogi i ostalim stvarima koje je radila prije nego što je utjehu pronašla u Bogu.

Na te dane podsjetila ju je jedna stara snimka, točnije prilog iz emisije "Red Carpet" u kojem je zaustavljala ljude na ulici za mišljenje.

Na svom profilu na Facebooku sad je podijelila tu snimku, a opis je posvetila ženi po imenu Ružica s kojom je razgovarala, a koja joj je tada prišla na zagrebačkom Dolcu i izrekla blagoslov.

"Kada sam živjela u najvećoj tami grijeha, bludu, nemoralu, necrkvenom braku, bulimiji, zagovarala LGBT, čitala horoskope, išla hodžama, drogirala se... Jedna žena na placu Marije Dolac na Kaptolu kada smo snimali prilog za 'Red Carpet' prišla mi je i izrekla blagoslov. Blagoslov koji mi dotad nikad nitko nije dao, ali koji je utjecao itekako na moj život. I nikada taj blagoslov neću zaboraviti", napisala je.

Uz to, Simona se osvrnula i na brojne osude na društvenim mrežama te se prisjetila životnog perioda kada se često pojavljivala u medijima, a priznala je i da bi teško zaslužila blagoslov da je tada sve bilo na društvenim mrežama kao danas.

"Čitajući ovih dana mnoge statuse i komentare mnogih vjernika, jako sam se rastužila, ali i zamislila. Naravno da svatko ima slobodu pisati na svom zidu Facebooka svoj stav, svoje mišljenje, to je sloboda svakako, ali ne znači da smo u pravu i uvijek možemo pogriješiti. Osim u ljubavi. Danas mi je došlo u srcu: ''Simona, da je ovaj Fejs tako aktivan bio i da su tako žarili statusi u doba one moje pjesme 'Lova, Lova' - ne bi ti duhovno živa ostala od brojnih osuda po statusima. A kamoli zaslužila blagoslov'", dodala je.

Snimku možete pogledati OVDJE

Simona je nedavno u jednoj radijskoj emisiji progovorila i o stvarima koje dosad nikad nije priznala.

Naime, u samo godinu dana Simona je imala tri abortusa, a sve to dogodilo se još prije veze s Antom Gotovcem. Kako je rekla u intervjuu, tada je hodala s jednim prikrivenim dilerom, a on ju je uvjeravao kako bi volio imati obitelj s njom. S njim je ostala trudna, a tek onda joj je priznao da je oženjen i poslao joj svog brata, koji je sa Simonom otišao na abortus. Nakon toga je još dva put bila trudna i odlazila na abortus.

Podsjetimo, u ožujku ove godine Simona je rodila svoje peto dijete, sinčića Michaela, a osim njega sa suprugom Stanislavom Mijokovićem, za kojeg se udala 2016. godine, ima još troje djece, Joshuu, Amaliju i Zvjezdanu.

U braku s Antom Gotovcem s kojim je slovila za jedan od najkontroverznijih parova na domaćoj sceni, dobila je kćer Gabrielu.

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Raquel Mauri - 6 Raquel Mauri - 3 Raquel Mauri - 7 Raquel Mauri - 4 +27 Raquel Mauri - 5 Celebrity Prepoznajete li suprugu našeg nogometaša? Uoči blagdana odlučila se na novi imidž, njezini pratitelji provjeravali su jesu li zalutali na tuđi profil!

1/39 >> Pogledaji ovu galeriju Kieran Culkin - 17 Kieran Culkin - 12 Kieran Culkin - 15 Kieran Culkin - 38 +34 Kieran Culkin - 30 Nekad i sad Dječak s fotografije i njegov slavni brat zajedno su glumili u ovom vječnom božićnom klasiku, malo tko zna da su u rodu

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene