U godinu dana!

Simona Mijoković podijelila je šokantno priznanje o svojoj prošlosti: ''Imala sam tri pobačaja, dao mi je kovertu i poslao me da to sklonim...''

Simona Mijoković Simona Mijoković Facebook 1/29 >> Pogledaji ovu galeriju Simona Mijoković - 6 Simona Mijoković - 5 Simona Mijoković - 3 Simona Mijoković - 2 Simona Mijoković - 1 Simona Mijoković - 6 Simona Mijoković - 5 Simona Mijoković - 4 Simona Mijoković i Marko Grubnić Simona Mijoković - 2 +18 Simona Mijoković - 1 Galerija

Simona Gotovac podijelila je tužno priznanje u posljednjem intervjuu, pričala je o svom prijašnjem životu pa rekla da je u godinu dana imala čak tri abortusa.

Simona Mijoković hrvatskoj javnosti postala je poznata tijekom svoje veze s Antom Gotovcem, a njihov kontroverzni i razuzdani život već je početkom 2000-ih punio naslovnice domaćih tabloida.

Godinama poslije, Simona je poželjela mir i drugačiji život, a dobila ga je suprugom Stanislavom Mijokovićem za kojeg se udala 2016. godine.

No, život prije njega mnogi joj nisu zaboravili. Iako je sada prava vjernica te živi obiteljskim životom, Simona se i sama sjeti svoje prošlosti, a sad je o njoj pričala u intervjuu u emisiji Agape na Radiju Mir iz Međugorja.

Naime, u samo godinu dana Simona je imala tri abortusa, a sve to dogodilo se još prije veze s Antom Gotovcem. Kako je rekla u intervjuu, tada je hodala s jednim prikrivenim dilerom, a on ju je uvjeravao kako bi volio imati obitelj s njom. S njim je ostala trudna, a tek onda joj je priznao da je oženjen i poslao joj svog brata koji je sa Simonom otišao na abortus. Nakon toga je još dva put bila trudna i odlazila na abortus.

''Imala sam u godinu dana tri abortusa i to je na meni ostavilo neizbrisiv trag'', rekla je.

''Moje srce se njemu predalo, ostala sam trudna, a onda mi je otkrio da je oženjen. Dao mi je kovertu od dvije tisuće kuna i poslao me na pobačaj. Ja to nisam htjela učiniti, ali sam morala'', ispričala je.

U intervjuu je Simona ispričala još svašta, između ostaloga i da je bila u LGBT vezama prije Ante, ali da je svom silom pokušala pobjeći od pakla prostitucije.

Cijeli njezin intervju možete poslušati OVDJE.

Simona s Gotovcem ima kćer Gabrielu, a sa Stanislavom je u braku dobila još četvoro djece, Joshuu, Amaliju i Zvjezdanu i Michaela.

1/16 >> Pogledaji ovu galeriju Jasna Zlokić Aleksandra Prijović - 1 In Magazin: Jasna Zlokić Jasna Zlokić +11 Jasna Zlokić Celebrity Jasna Zlokić komentirala Aleksandru Prijović, evo čemu se nikako ne može načuditi: "Poslušala sam nekoliko njezinih pjesama i došla sam do zaključka…"

1/35 >> Pogledaji ovu galeriju Ivana Knoll Ivana Knoll Ivana Knoll Ivana Knoll - 3 +30 Ivana Knoll - 1 Celebrity Ivana Knoll šokirana načinom na koji je tretiraju u Dubaiju: "Žena na plaži mi je rekla da se trebam maknuti jer me gledaju njezina djeca"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene