Dosad nije čula za nju

Jasna Zlokić komentirala Aleksandru Prijović, evo čemu se nikako ne može načuditi: "Poslušala sam nekoliko njezinih pjesama i došla sam do zaključka…"

Jasna Zlokić Jasna Zlokić Željko Puhovski/Cropix 1/16 >> Pogledaji ovu galeriju Jasna Zlokić Aleksandra Prijović - 1 In Magazin: Jasna Zlokić Jasna Zlokić Jasna Zlokić Jasna Zlokić Jasna Zlokić Jasna Zlokić In Magazin: Jasna Zlokić - 8 In Magazin: Jasna Zlokić - 6 +5 In Magazin: Jasna Zlokić - 3 Galerija

Jasna Zlokić osvrnula se na Aleksandru Prijović i njezinih pet rasprodanih koncerata u Areni Zagreb.

Glazbena diva Jasna Zlokić gostovala je u emisiji Večernjeg lista koju vodi Neven Ciganović, a tijekom razgovora dotakli su se i jedne teme o kojoj se posljednjih tjedana ne prestaje pričati.

Radi se o srpskoj pjevačici Aleksandri Prijović, koja je uspjela rasprodati pet uzastopnih koncerata u Areni Zagreb, što nikome dosad nije uspjelo.

"Nikada dosad nisam čula za tu Aleksandru Prijović dok nije izašla vijest da je napunila pet zagrebačkih Arena. Za to joj svaka čast! To je zavidan uspjeh! Možda nisam prije čula za nju jer ne slušam takvu vrstu glazbe, ali svakako ako gledamo to kao tržište, onda je ona postigla stvarno velik uspjeh", kazala je Jasna, pa je otkrila i što ju je posebno začudilo.

"Inače, ljudi koji napune pet Arena, za njih se zna – kroz vrijeme, rad, postojanje i poštovanje. Eto, nisam znala da netko može doći iz čistog mira i napuniti toliki broj Arena. Ona me zaintrigirala i poslušala sam nekoliko njezinih pjesama i došla sam do zaključka da to nije moj stil glazbe i jednostavno je ne osjećam. Ne zato što je smatram manje vrijednom, nego je to zvuk koji ne preferiram", zaključila je Zlokić.

U razgovoru s Ciganovićem prisjetila se i kada je nastupila kao predgrupa 50 Centu u Domu sportova 2007. godine, a tada je stekla i nadimak J. Zlo.

"Nisam upoznala 50 Centa i nismo mogli doći do njega. Samo sam ga vidjela u prolazu i bio je zgodan. Krik i aplauz koji sam doživjela u Domu sportova nikad neću zaboraviti, publika nas je stvarno lijepo prihvatila", ispričala je, pa je otkrila da je ove godine odbila poziv organizatora da opet nastupi prije 50 Centa u Areni Zagreb.

1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Dario Perković, Supertalent - 1 Dario Perković, Supertalent - 2 Dario Perković, Supertalent - 3 Dario Perković, Supertalent - 4 +6 Dario Perković, Supertalent - 5 Celebrity Martina je sve šokirala kad je izjavila da nikad nije čula legendarni domaći hit koji je ovaj gospodin izveo!

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Niko Kranjčar i Zrinka Cvitešić Niko Kranjčar i Zrinka Cvitešić Zrinka Cvitešić - 2 Zrinka Cvitešić - 1 +25 Zrinka Cvitešić - 2 Celebrity Zrinka Cvitešić izazvala pomutnju objavom o dolasku prinove: "O moj Bože, čestitke tebi i Niki!"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene