nemoguća misija!

Energična Indira otkrila tko je od kolegica s estrade jedina može nadjačati: ''Puno smo pričale i tu smo negdje''

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju In Magazin: Indira Levak - 5 In Magazin: Indira Levak - 6 In Magazin: Indira Levak - 7 In Magazin: Indira Levak i Maja Šuput In Magazin: Indira Levak - 4 In Magazin: Indira Levak - 3 In Magazin: Indira Levak - 1 In Magazin: Indira Levak - 2 Maja Šuput i Indira Levak - 2 Maja Šuput i Indira Levak - 1 +19 Indira Levak - 3 Galerija

Kakav bi to bio kraj godine, da ga energična Indira ne začini novim, plesnim singlom? Ovog puta stiže u kombinaciji s Dženanom Lončarevićem. O glazbi, ljubavi, prijateljstvu i ulasku u novo desetljeće života razgovarala je s Lanom Samaržijom za In magazin.

Nisu prošla ni 2 dana, a zarazni ritam singla ''Lopovi u tami'' već bilježi više od milijun pregleda:

''Ja mislim da je u ovoj pjesmi najveći lopov Dženan Lončarević, ali ni ja ne kaskam za njim, ja sam isto lopuža, a kad dođeš u 50-te godine vjeruj mi da vrijeme je da malo poludiš, tako da ako ništa ne u privatnom životu, jer u privatnom životu cvjetaju ruže, ali u glazbenoj avanturi mislim da je dobrodošlo imati ljubavnika'', zaključila je Indira. 

I tako se s Dženanom Lončarevićem, upisala na listu brojnih regionalnih dueta u posljednje vrijeme.

''Njemu je bila fascinantna moja energija, a meni opet njegova smirenost, i ta preksarna boja u glasu'', kaže Indira. 

Nedavno je i jedno snimanje završilo, tako da je ''uskočila'' u krevet. ni manje ni više već s Majom Šuput:

''Imale smo štikle, pa te štikle malo žuljaju, malo se trebaš odmoriti, pa smo u toaletama se lijepo uvalile u taj krevet, uzele šalicu kave, netko je opalio fotku i evo nas u krevetu'', objasnila je Indira. 

Obje su poznate kao žene sa zaraznom energijom, ali i vrlo pričljive i društvene.

''To je nemoguća misija moja Lana, ali ako znaš mene i nju ti mi reci tko je pobijedio u brzini i riječitošću? Definitivno nerješeno, ali da smo pričale puno pričale smo o svemu i brzina riječi tu smo negdje'', rekla je Indira. 

Ipak, kada se radi o prijateljstvima, tu je Indira jasnih stavova i očekivanja:

''Kad su u pitanju prijateljstva na estradi onda moram priznati da nekih dubokih rpiajteljstva baš i nema, ali ono što mogu reć za kolege i kolegice da ih neizmjerno poštujem. Volim popiti kavu sa Mineom, evo Minea'' otkrila je Indira. 

U rujnu je proslavila i okrugli rođendan te ponosno zakoračila u pedesete. U svojih 30 godina na sceni osvojila je publiku, prvo s grupom Colonia, a danas kao solo izvođač. Iza nje je i autorski album. Pokazala se i kao odlična dizajnerica namještaja, bacila se u turizam, a sve uz svojeg Miru, koji je, kaže, savršen partner na svim poljima:

''Miro ti je šef raje u kući, on ti je apsolutno sve poslagao kako treba, on nas je rasporedio, bitno je da se rasporedimo'', kaže Indira. 

No ako mislite da se Indira ne zna požaliti, varate se. Ona to samo radi na sebi svojstven način:

''E sad kad je zdravlje u pitanju tu malo štekam, s obzirom da me bole leđa, to se ne vidi na pozornici ali imam distruziju diska, još se uvijek nedam, neću ići na operaciju, borim se, ali bore mi nisu opustošile lice i zadovoljna sam. Mislim da uz malo tjelovježbe, malo pažnej na tu prehranu, brige o tijelu, da su 50-te nove 30-te'', kaže Indira.  

Pa tako i dalje s jednakim žarom kao i na početku karijere, stiže na nastupe, i uskače u svoje neponovljive kreacije. Osim adventskih koncerata, pred njom je i veliki novogodišnji. Indira stiže u Pulu!

IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Aleksandra Prijović i Filip Živojinović Filip Živojinović Filip Živojinović Lepa Brena, Aleksandar Živojinović, Boba Živojinović i Viktor Živojinović +26 Aleksandra Prijović i Filip Živojinović - 5 Celebrity Tko je čovjek koji stoji iza Aleksandre Prijović? Njemu duguje sve što ima: "Ja sam zbog tebe ovdje gdje jesam"

1/15 >> Pogledaji ovu galeriju Declan Rice i Lauren Fryer Declan Rice i Lauren Fryer Declan Rice i Lauren Fryer Declan Rice i Lauren Fryer +10 Declan Rice i Lauren Fryer Celebrity Djevojka nogometaša našla se na meti gnjusnih komentara zbog izgleda: "On je multimilijunaš, atletski građen, a ona…"

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene