Nije se naljutila, ali...

Aleksandra Prijović doživjela neugodno iznenađenje od izvođača koji je trebao biti njezin gost: ''Prvo je mislila da se šali, a onda...''

Aleksandra Prijović Aleksandra Prijović Antonio Ahel/ATAImages/Pixsell 1/34 >> Pogledaji ovu galeriju Boban Zdravković - 4 Boban Zdravković - 3 Boban Zdravković - 2 Boban Zdravković - 1 Aleksandra Prijović Aleksandra Prijović Aleksandra Prijović Aleksandra Prijović - 5 Aleksandra Prijović - 4 Aleksandra Prijović - 3 +23 Aleksandra Prijović - 2 Galerija

Aleksandra Prijović od Bobana Zdravkovića doživjela je neugodno iznenađenje kad ga je pitala da joj bude gost na koncertu u Nišu, mislila je da se šali kad je rekao cifru koju traži zauzvrat.

Regionalna zvijezda Aleksandra Prijović u sklopu turneje ''Od istoka do zapada'' održala je 16 koncerata širom regije i svaki joj je bio rasprodan.

Na koncertima je imala i brojne goste, među ostalim i Lepu Brenu, Jelenu Rozgu, Sašu Matića, Teu Tairović, Indiru Radić. No jedan ju je gost iznenadio svojim odgovorom na poziv za gostovanje.

Kako piše Mondo.rs, na nastupu u Nišu htjela je ugostiti pjevača Bobana Zdravkovića, koji je iz toga grada. On je pristao, ali je pritom navodno zatražio 4000 eura da se pojavi na koncertu.

Kako prenose srpski mediji, Prijović je starijeg kolegu zvala kao i sve ostale koji su joj bili gosti, međutim bila je vrlo iznenađena tim potezom pjevača, ali nije se naljutila.

"Prija je htjela Bobana zbog toga što je iz Niša i zato što voli njegove pjesme. Kad ga je pozvala i pitala da bude gost na njezinu koncertu, on je rekao da naplaćuje svoj nastup 4000 eura. Doslovno joj je rekao:

''Moj nastup je 4000 eura pjevao dvije pjesme ili 21, ja toliko naplaćujem.'' Ona je prvo mislila da se šali pa se nasmijala i ponovno ga pitala je li tog datuma slobodan da dođe, međutim, Zdravković joj je ponovio da može uklopiti taj nastup i pjevati na njezinu koncertu, ali da zaista mora platiti za to", rekao je neimenovani izvor za Mondo.rs.

"Kad je Prijovićka shvatila da se kolega ne šali, završila je razgovor s njim. Nije se naljutila na Bobana, ali bilo joj je baš neugodno. Nikad se nije dogodilo da kolega od drugog kolege traži novac da mu bude gost na koncertu, jer se podrazumijeva da to bude besplatno i kao znak podrške. Izgleda da Boban nije blizak s pjevačima s estrade i da on sve gleda kroz posao, pa je tako bilo i ovaj put", dodao je izvor za srpski medij.

Podsjetimo, 61-godišnji Boban je poznat po svojim pjesmama ''Ciganima srce daću'', ''Ne dolazi'', ''Daj mi samo pet minuta'' i brojnim drugima.

1/15 >> Pogledaji ovu galeriju Dino Goleš i Nina Slišković Goleš Dino Goleš i Nina Slišković Goleš Saša Kopljar, Marija Rukavina,Valentina Baus i Dino Goleš, Želim život Dino Goleš i Valentina Baus +10 Valentina Baus i Dino Goleš - 2 Celebrity Predivne vijesti u obitelji našeg mladog voditelja: "Sva sreća svijeta trenutačno je na našoj adresi!"

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Nives Celzijus, 2010. godina Nives Celzijus, 2010. godina Nives Celzijus Nives Celzijus +25 Nives Celzijus Nekad i sad Nives Celzijus i deset godina nakon razvoda ponosno nosi uspomenu na bivšeg muža na intimnom mjestu

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene