nije se pokajala?

Nives Celzijus i deset godina nakon razvoda ponosno nosi uspomenu na bivšeg muža na intimnom mjestu

Nives Celzijus, 2010. godina Nives Celzijus, 2010. godina Slavko Midžor/Pixsell 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Nives Celzijus, 2010. godina Nives Celzijus, 2010. godina Nives Celzijus Nives Celzijus Nives Celzijus Dino Drpić i Nives Celzijus - 1 Dino Drpić i Nives Celzijus - 2 Dino Drpić i Nives Celzijus - 3 Dino Drpić i Nives Celzijus - 4 Dino Drpić i Nives Celzijus - 5 +19 Dino Drpić i Nives Celzijus - 6 Galerija

Osvanule su fotografije Nives Celzijus iz 2010. godine, kada je predstavila tetovažu posvećenu tadašnjem suprugu Dini Drpiću.

Nives Celzijus iza sebe ima brak s bivšim nogometašem Dinom Drpićem, s kojim je dobila i dvoje djece, kćer Taishu i sina Leonea.

Par se razveo prije 10 godina, a Nives još nosi trajnu uspomenu na bivšeg muža na intimnom dijelu svojeg tijela.

Naime, Nives je 2010. godine ispod trbuha tetovirala "Propiedad de Dino" (Dinino vlasništo), koju je tada i ponosno pokazala na promociji dopunjenog izdanja njezine knjige "Gola istina" u Zagrebu.

Sada su opet osvanule i fotografije s tog događaja, koje možete pogledati u galeriji.

Nives je tada otkrila tetovažu u kratkoj majici i trapericama niskog struka, a i danas je rado pokazuje na društvenim mrežama, i čini se da se nije pokazala zbog nje.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Nives Celsius (@nivescelsius)

U međuvremenu je napravila još dvije tetovaže, jednu na stražnjici, a drugu na rebrima, a njih pogledajte u galeriji.

Podsjetimo, Nives i Dino bili su u braku od 2005. do 2014. godine, a nakon razvoda su zbog djece ostali u dobrim odnosima.

1/21 >> Pogledaji ovu galeriju Dolly Parton i Carl Thomas Dean Dolly Parton - 2 Dolly Parton - 1 Dolly Parton +16 Dolly Parton - 2 Celebrity Skoro 60 godina supruga uspješno skriva od javnosti: ''Muškarci su moja slabost, ali Carl zna da samo flertujem s drugima i da ću se vratiti kući''  

1/29 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput na Instagramu - 2 Maja Šuput na Instagramu - 10 Maja Šuput na Instagramu - 6 Maja Šuput na Instagramu - 13 +24 Maja Šuput na Instagramu - 11 Celebrity Šuput objavila neodoljive prizore sina i supruga, zbog onog što su nosili svi su gledali u njih!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene