odmah se vidio potencijal

Nives Celzijus imala je samo 16 godina kada se prvi put predstavila domaćoj javnosti, pogledajte kako je tada izgledala

Nives Celzijus Nives Celzijus Biljana Gaurina/Cropix 1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Nives Celzijus Nives Celzijus Nives Celzijus Nives Celzijus Nives Celzijus Nives Celzijus Nives Celzijus Nives Celzijus Nives Celzijus Nives Celzijus +20 Nives Celzijus Galerija

Nives Celzijus slavi 42. rođendan, a mi smo se tim povodom prisjetili njezinih početaka karijere.

Spisateljica, pjevačica, glumica... Puno je toga čime se Nives Celzijus može pohvaliti u svojem životopisu, a sve čega bi se primila polazilo joj je od ruke.

Rođena je 18. prosinca 1981. u Zagrebu kao Nives Zeljković i sada je napunila 43 godine, a tom smo se prilikom prisjetili njezinih početaka.

Nives je imala samo 16 godina kada se predstavila domaćoj javnosti u spotu za pjesmu Mladena Burnaća "Ne zovi mala policajce", u kojem se pojavila u izazovnom izdanju.

Nakon toga se razgolićena fotografirala za naslovnicu časopisa Auto klub.

Sa 17 godina glumila je i u spotu za pjesmu "Nijedna žena na svijetu" Nenada Kneževića Kneza.

Prvi pjevački javni debi Nives je imala još davne 1997. godine u emisiji Maksovizija na srpskoj televiziji Pink, dok je prvu glumačku ulogu ostvarila kao pjevačica u predstavi "Vitez slavonske ravni" u osječkom HNK-u.

Nives je 2008. godine objavila autobiografiju "Gola istina", u kojoj je detaljno opisala svoj privatni život i koja je postala najprodavanija knjiga u Hrvatskoj. Iako je zbog uspjeha svoje knjige trebala osvojiti prestižnu nagradu Kiklop, upravni odbor odlučio je ukinuti kategoriju za hit godine, a mnogi su tada tvrdili da samo nisu htjeli da nagrada ode u ruke Celzijus. Nives ih je potom tužila, a nagrada joj je ipak dodijeljena 2013. godine.

Celzijus je 10 godina bila u braku s bivšim nogometašem Dinom Drpićem, od kojeg se razvela 2014. Zajedno su dobili dvoje djece, sina Leonea i kćer Taishu, zbog kojih su nakon razvoda ostali u dobrim odnosima.

Ona danas uspješno skriva svoj ljubavni život, iako na Instagramu, gdje je prati gotovo pola milijuna ljudi, dijeli sve druge važne privatne trenutke, pa je tako sada objavila i snimku svojeg rođendanskog slavlja.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nives Celsius (@nivescelsius)

Osim "Gole istine" Nives je autorica i knjiga "Gola istina 2" te "Oreal", gledali smo je i kao glumicu i u brojnim domaćim serijama, uključujući "Zauvijek susjedi", "Čista ljubav" i "Kumovi", a neki od njezinih glazbenih hitova su pjesme "Karanfil", "Biondina" i "Kolinda".

Kako je Nives izgledala na svojim počecima i koliko se do danas promijenila, pogledajte u našoj galeriji.

1/20 >> Pogledaji ovu galeriju Lucija Hranjec u seriji ''Zauvijek susjedi'' Lucija Hranjec - 2 Lucija Hranjec - 12 Lucija Hranjec - 11 +15 Lucija Hranjec - 10 Nekad i sad Gledali smo je u domaćoj hit-seriji početkom 2000-ih, a onda se potpuno povukla iz javnosti, nitko ne zna gdje je danas  

1/27 >> Pogledaji ovu galeriju Sophie Turner i Tabitha Doherty Sophie Turner i Tabitha Doherty Sophie Turner i Tabitha Doherty Sophie Turner i Tabitha Doherty +22 Sophie Turner - 1 Celebrity Uhvaćena u strastvenim trenucima sa ženom nakon burnog razvoda i romanse s najpoželjnijim neženjom!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene