brzo je nastavila dalje

Uhvaćena u strastvenim trenucima sa ženom nakon burnog razvoda i romanse s najpoželjnijim neženjom!

Sophie Turner i Tabitha Doherty Sophie Turner i Tabitha Doherty Profimedia 1/28 >> Pogledaji ovu galeriju Sophie Turner i Tabitha Doherty Sophie Turner i Tabitha Doherty Sophie Turner i Tabitha Doherty Sophie Turner i Tabitha Doherty Sophie Turner - 1 Sophie Turner i Joe Jonas Sophie Turner i Frank Dillane - 3 Sophie Turner i Frank Dillane - 4 Sophie Turner i Joe Jonas - 13 Sophie Turner i Joe Jonas - 12 +17 Sophie Turner i Joe Jonas - 14 Galerija

Sophie Turner snimljena je kako ljubi u usta svoju prijateljicu Tabithu Doherty, što je potaknulo nagađanja o njihovu odnosu.

Glumica Sophie Turner, koja se proslavila u seriji "Igra prijestolja", nakon razvoda od Joea Jonasa brzo je nastavila dalje.

Iako su razvod potvrdili prije samo dva mjeseca, Sophie je već nakon mjesec dana potaknula glasine o vezi s najpoželjnijim britanskim neženjom Peregrineom Pearsonom, kojeg je strastveno ljubila u Parizu, a sada je snimljena kako ljubi ženu.

Sophie su paparazzi ulovili u Londonu s prijateljicom Tabithom Doherty, koju je na rastanku poljubila u usta. Dame su prije toga zajedno popile kavu, a Tabitha je u kafiću držala ruku na Sophienu bedru.

Fotografije koje su potaknula nagađanja o novoj romansi glumice pogledajte u galeriji.

Sophie je jednom prilikom otvoreno progovorila o eksperimentiranju sa svojom seksualnosti.

"To je dio odrastanja. Ja volim dušu, a ne spol. Upoznala sam i dovoljno muškaraca i dovoljno žena da to saznam", izjavila je 2019. za Rolling Stone.

Podsjetimo, Sophie je s članom grupe Jonas Brother, Joeom Jonasom, u braku provela četiri godine i zajedno su dobili dvije kćeri, Willu i Delphinu. Zahtjev za razvod podnio je Joe, i to navodno jer Sophie voli zabavu i izlaske, a on je više kućni tip.

Zanimljivo je da se par upoznao preko Instagrama 2016. godine, a nakon što je Joe napravio prvi korak i poslao Sophie poruku na društvenoj mreži, dogovorili su prvi susret i ljubav im se dogodila na prvi pogled.

1/20 >> Pogledaji ovu galeriju Lucija Hranjec u seriji ''Zauvijek susjedi'' Lucija Hranjec - 2 Lucija Hranjec - 12 Lucija Hranjec - 11 +15 Lucija Hranjec - 10 Nekad i sad Gledali smo je u domaćoj hit-seriji početkom 2000-ih, a onda se potpuno povukla iz javnosti, nitko ne zna gdje je danas

1/29 >> Pogledaji ovu galeriju Penelope Cruz i Salma Hayek Penelope Cruz i Salma Hayek Penelope Cruz i Salma Hayek Penelope Cruz i Salma Hayek +24 Penelope Cruz i Salma Hayek Nekad i sad Šuškalo se da su više od prijateljica, a evo zašto sada opet svi pričaju o ovim bezvremenskim ljepoticama!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene