Tenzije rastu...

Razvod čiji je razlog svima bio pomalo smiješan sada će popratiti tužba, jedna kap prelila je čašu

Sophie Turner i Joe Jonas Sophie Turner i Joe Jonas Profimedia 1/27 >> Pogledaji ovu galeriju Sophie Turner i Joe Jonas Joe Jonas, Sophie Turner Sophie Turner i Joe Jonas - 14 Sophie Turner i Joe Jonas - 13 Sophie Turner i Joe Jonas - 12 Sophie Turner i Joe Jonas - 11 Sophie Turner i Joe Jonas - 10 Sophie Turner i Joe Jonas - 9 Sophie Turner i Joe Jonas - 8 Sophie Turner i Joe Jonas - 7 +16 Sophie Turner i Joe Jonas - 5 Galerija

Iznenadna rastava Sophie Turner i Joea Jonasa za sobom nosi i tužbu, glumica će svog bivšeg supruga tužiti zbog djece.

Glumica Sophie Turner tužit će svog bivšeg supruga, glazbenika Joea Jonasa, a povod tužbi bit će njihova zajednička djeca.

Naime, Sophie želi preseliti njihovo dvoje djece natrag u rodnu Veliku Britaniju.

"Podnositeljica zahtjeva, Sophie Belinda Turner (majka), od strane i preko svojih dolje potpisanih odvjetnika, podnosi ovu verificiranu peticiju za povratak djece u Englesku, protiv tuženika, Josepha Adama Jonasa (otac)", stoji u sudskom spisu koji je objavio The Messenger.

Inače, Jonas je prije mjesec dana podnio zahtjev za razvodom. Par je bio četiri godine u braku, a zajedno imaju dvije kćeri, trogodišnju Willu i jednogodišnju DJ.
Iako se na početku činilo da će razvod proteći mirno, čini se da je problem nastao s putovnicama djece.

"Majka je ponovila dogovoreni plan obje strane da se djeca vrate kući u Englesku tog tjedna. Otac posjeduje dječje putovnice. Odbija vratiti putovnice majci i odbija poslati djecu kući u Englesku s majkom", stoji u spisima.

"Djeca su trebala biti vraćena kući u Englesku 20. rujna 2023. Otac je spriječio povratak djece u Englesku, što je kršenje majčinih prava na skrb prema engleskom zakonu jer je Engleska uobičajeno boravište djece", piše.

Jonas sad tvrdi da su djeca živjela s njim pola godine prije razvoda, dok je Sophie snimala u Velikoj Britaniji, no glumica to poriče.

Što se tiče razloga zašto je Jonas podnio zahtjev za razvod, izvor je za TMZ u utorak rekao da je razlog razlika u životnim stilovima. Sophie navodno voli zabavu i stalno izlaziti, a Joe je više kućni tip.

Podsjetimo, Joe i Sophie prvi su put počeli izlaziti nakon što su se upoznali na Instagramu 2016.

Turner, koja je najpoznatija po ulozi Sanse Stark u HBO TV seriji, rekla je u intervjuu za Harper's Bazaar UK da joj je Jonas poslao poruku na ovoj društvenoj mreži iz vedra neba i dogovorili su susret u baru u Londonu. Ljubav se dogodila na prvi pogled.

No, čini se, nije zauvijek potrajala.

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput 2012. - 10 Maja Šuput 2012. - 5 Maja Šuput 2012. - 6 Maja Šuput 2012. - 2 +27 Maja Šuput 2012. - 1 Celebrity Ovako je Maja Šuput proslavila rođendan prije 11 godina, posebno u oko upada Grubnićeva frizura!

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Nives Celzijus - 2 Nives Celzijus - 3 Nives Celzijus - 5 Nives Celzijus - 1 +25 Nives Celzijus - 4 Celebrity Nove slike Nives s plaže zabrinule jednog Hrvata: "Ovo nisam ja slikao"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene