Super je raspoložena

Prije nekoliko dana objavila da se razvodi zbog pomalo smiješnog razloga, a sada već strastveno ljubi novog frajera!

Sophie Turner i Frank Dillane Sophie Turner i Frank Dillane Profimedia 1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Sophie Turner i Frank Dillane - 3 Sophie Turner i Frank Dillane - 4 Sophie Turner i Frank Dillane - 6 Sophie Turner i Frank Dillane - 2 Sophie Turner i Frank Dillane - 5 Sophie Turner i Frank Dillane - 1 Joe Jonas, Sophie Turner Sophie Turner i Joe Jonas - 14 Sophie Turner i Joe Jonas - 13 Sophie Turner i Joe Jonas - 12 +21 Sophie Turner i Joe Jonas - 11 Galerija

Sophie Turner snimljena je kako ljubi svog kolegu Franka Dillanea na setu drame "Joan" koju trenutačno snima u Španjolskoj.

Britanska glumica i zvijezda serije "Igra prijestolja" Sophie Turner snimljena je kako u kupaćem kostimu strastveno ljubi svog kolegu Franka Dillanea, samo nekoliko dana nakon što se pročulo da se razvodi od supruga Joea Jonasa s kojim dijeli dvoje djece.

No iako su mnogi pomislili kako je već pronašla novu ljubav, riječ je o snimanju drame "Joan" u kojoj 27-godišnja Sophie glumi. Na licu je imala široki osmijeh i bila je sjajno raspoložena dok se prepustila nježnostima pred kamerama i ekipom.

Vijest da se razvode Sophie i Joe objavili su u zajedničkoj objavi na Instagramu te obznanili da su donijeli odluku da se raziđu nakon četiri godine braka, a čini se kako se ona odlučila fokusirati na posao.

Daily Mail je došao do dokumenata sa suda u kojima se navodi da je njihova veza nepovratno prekinuta. Par želi dijeliti skrbništvo nad svojom trogodišnjom kćeri Willom te jednogodišnjom kćeri čije ime još nisu otkrili, iako se u papirima navodi pod inicijalima D.J.

"U najboljem je interesu malodobne djece da strane dijele roditeljsku odgovornost", navodi pjevačev odvjetnik u dokumentima.

Jonas traži da on i Sophie uspostave plan i raspored kada će djeca biti kod svakoga od njih. Dokumenti također navode da su strane sklopile valjani i provedivi predbračni ugovor 29. travnja 2019., nekoliko dana prije nego što su se vjenčali u Las Vegasu.

Jonasov odvjetnik nije uključio predbračni ugovor u zahtjev za razvod braka kako bi zaštitio prava na privatnost obiju strana, međutim dokumenti sugeriraju, piše Daily Mail, da pjevač ne planira tražiti alimentaciju od Turner.

"Obje strane imaju sposobnost uzdržavanja malodobne djece i oboje bi trebali biti obvezni doprinositi uzdržavanju malodobne djece", stoji u dokumentu.

Inače, prošlih nekoliko dana kružila su šuškanja kako se ovaj par razvodi. Vijesti su rastužile njihove brojne fanove, ali par se ni o čemu još nije oglasio.

Što se tiče razloga zašto je Jonas podnio zahtjev za razvod, izvor je za TMZ u utorak rekao da je razlog razlika u životnim stilovima. Sophie navodno voli zabavu i stalno izlaziti, a Joe je više kućni tip.

Podsjetimo, Joe i Sophie prvi su put počeli izlaziti nakon što su se upoznali na Instagramu 2016.

Turner, koja je najpoznatija po ulozi Sanse Stark u HBO TV seriji, rekla je u intervjuu za Harper's Bazaar UK da joj je Jonas poslao poruku na ovoj društvenoj mreži iz vedra neba i dogovorili su susret u baru u Londonu. Ljubav se dogodila na prvi pogled.

No, čini se, nije zauvijek potrajala.

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Yasmine Bleeth - 5 Yasmine Bleeth - 3 Yasmine Bleeth - 1 Yasmine Bleeth - 2 +27 Yasmine Bleeth - 4 Nekad i sad Bila je seks-simbol u crvenom badiću, a njezin zapušteni izgled danas odaje kakav je život vodila na vrhuncu slave

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Salma Hayek - 3 Salma Hayek - 4 Salma Hayek - 1 Salma Hayek - 2 +26 Salma Hayek - 5 Celebrity Salma Hayek otkrila tajnu svoga nikad tanjeg struka, ali jedna joj se stvar stvarno ne da: "Za to treba disciplina..."

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene