Zanimljiv detalj

Glazbeniku supruga dala nekoliko uvjeta na početku veze, jedan od njih posebno je iznenadio

Sophie Turner, Joe Jonas (Foto: Profimedia) Sophie Turner, Joe Jonas (Foto: Profimedia) Profimedia 1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Sophie Turner, Joe Jonas (Foto: Profimedia) +0 Sophie Turner, Joe Jonas (Foto: Profimedia) Galerija

Joe Jonas i Sophie Turner postali su par prije četiri godine, a glazbenik je otkrio što je morao napraviti na zahtjev svoje supruge.

Glazbenik Joe Jonas našalio se na račun svoje supruge Sophie Turner te je otkrio zanimljiv detalj s početka njihove veze. Istaknuo je kako je imala jedan zahtjev.

Pogledaj i ovo Sophie Turner i Frank Dillane Super je raspoložena Prije nekoliko dana objavila da se razvodi zbog pomalo smiješnog razloga, a sada već strastveno ljubi novog frajera!

"Sophie mi je rekla da moram pogledati filmove o Harryju Potteru ako želim biti njezin dečko i ako se namjeravamo vjenčati nekad", istaknuo je 30-godišnjak.

Dodaje kako britanske televizije svake godine u vrijeme Božića repriziraju sve filmove o slavnom čarobnjaku te je priznao da se zaljubio u njih. Ipak, kaže kako u vrijeme samoizolacije njegova supruga sada stalno gleda serijal filmova "Gospodari prstenova", piše Daily Mail.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Mr and Mrs Jonas Photo by @corbingurkin

A post shared by Sophie Turner (@sophiet) on

Slavni par se zabavlja i slaganjem Lego kockica, a kažu kako su već složili nekoliko dvoraca iz slavnih filmova te Batmanov automobil.

Joe i Sophie navodno čekaju svoje prvo dijete, a nagađanja da su par krenula su nakon koncerta na koji su išli zajedno 2016. godine. Godinu dana nakon prvog spoja zaručili su se. "Imamo puno zajedničkih prijatelja koji su nas dugo htjeli spojiti", rekla je Sophie jednom prilikom. Vjenčali su se u Las Vegasu.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene