Opa!

Posljednji izlazak zvijezde hit-serije odao tajnu koju je dosad uspješno krila od svih, čini se da je ovaj put promijenila taktiku!

Sophie Turner, Joe Jonas (Foto: Profimedia) Sophie Turner, Joe Jonas (Foto: Profimedia) Profimedia 1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Sophie Turner, Joe Jonas (Foto: Profimedia) Sophie Turner, Joe Jonas (Foto: Profimedia) Sophie Turner, Joe Jonas (Foto: Profimedia) Sophie Turner, Joe Jonas (Foto: Profimedia) Sophie Turner (Foto: AFP) Vjenčanje Sophie Turner i Joe Jonasa (Foto: Instagram) Sophie Turner i Joe Jonas (Foto: Getty Images) +0 Sophie Turner i Joe Jonas (Foto: Instagram) Galerija

Sudeći prema posljednjim paparazzo fotografijama, Sophie Turner i Joe Jonas čekaju drugo dijete, i to samo godinu i pol nakon rođenja prve kćeri.

Britanska glumica i zvijezda serije "Igra prijestolja", 25-godišnja Sophie Turner zapalila je internet glasinama da čeka drugo dijete, i to nakon što je izašla u majici ispod koje je pokazala poveći goli trbuh i time sve iznenadila, iako sretnu vijest zasad nije službeno potvrdila.

Pogledaj i ovo Sophie Turner i Frank Dillane Super je raspoložena Prije nekoliko dana objavila da se razvodi zbog pomalo smiješnog razloga, a sada već strastveno ljubi novog frajera!

Sophie je snimljena u šetnji sa suprugom, 31-godišnjim glazbenikom Joem Jonasom, i to baš u trenutku kada je nježno stavljala ruku na trbuh. Inače, par je prije godinu i pol dobio kćer Willu, čije su rođenje, kao i trudnoću, također dugo tajili, a trbuh je krila do samog poroda ispod široke odjeće, no čini se da se ovaj put predomislila što se toga tiče. 

Vijesti o prvoj trudnoći glumice procurile su u javnost u veljači 2020. godine, a iako ona nikada javno nije potvrdila da čeka dijete, izvori bliski Turner ističu kako je jedva čekala postati majkom.

"Joe i Sophie su jako uzbuđeni zbog bebe te su uživali u pripremama", istaknuli su njihovi prijatelji.

Sophie i Joe su zajedno od 2016. godine, a godinu dana nakon prvog spoja su se zaručili. Vjenčali su se početkom svibnja 2019. godine u Las Vegasu, a detalje o svojem zajedničkom životu pokušavaju držati što dalje od javnosti.

1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Al Pacino (Foto: Profimedia) Al Pacino (Foto: Profimedia) Lucila Sola, Al Pacino (Foto: Getty) +0 Lucila Sola, Al Pacino (Foto: Getty) Celebrity Legendarni glumac u 82. godini pršti energijom, pogledajte što je izvodio kad su ga snimili paparazzi, fotke su pravi hit!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene