baš je inspiracija!

Legendarni glumac u 82. godini pršti energijom, pogledajte što je izvodio kad su ga snimili paparazzi, fotke su pravi hit!

Al Pacino (Foto: Profimedia) Al Pacino (Foto: Profimedia) Profimedia 1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Al Pacino (Foto: Profimedia) Al Pacino (Foto: Profimedia) Lucila Sola, Al Pacino (Foto: Getty) +0 Lucila Sola, Al Pacino (Foto: Getty) Galerija

Al Pacino snimljen je kako pleše na ulici tijekom jutarnjeg treninga, a fotografije su brzo preplavile društvene mreže.

Za legendarnog holivudskog glumca Ala Pacina godine su, čini se, samo broj.

Pogledaj i ovo Al Pacino i Noor Alfallah - 2 U 84. godini! Mislio je da više ne može imati djece, ali sada mu je njegova 54 godine mlađa djevojka rodila četvrto!

Iako će u travnju ove godine napuniti 82, glumac pršti energijom na kojoj bi mu pozavidjeli i mnogi dvadesetogodišnjaci.

U prilog tome idu i njegove najnovije fotografije. Pacina su za vikend u Beverly Hillsu snimili paparazzi tijekom jutarnjeg trčanja, prilikom čega ga je ponijela glazba koju je slušao na slušalicama, pa je i zaplesao.

Fotke rasplesanog i sjajno raspoloženog Pacina brzo su preplavile društvene mreže i mnogi su poželjeli biti ovako vitalni i veseli u njegovim godinama.

Al je nakon navršenih 80 godina poručio kako u njemu još uvijek ima snage za posao i zasad ne pokazuje namjeru da uspori.

"Ono što me čini sretnim je moja želja. Da imam apetit za bilo čime, za poslom, životom. Želja je ta koja ponekad i nadvlada sam talent", izjavio je u jednom od intervjua.

Zadnji film u kojem smo ga mogli gledati je "House of Gucci", u kojem je glumio s Lady Gagom, Adamom Driverom, Jaredom letom i Salmom Hayek. Ove bi godine trebao izaći i film "Kralj Lear", u kojem Pacino tumači jednu od glavnih uloga.

1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Sandra Bagarić (FOTO: Robert Anić/Pixsell) Sandra Bagarić (Foto: Goran Perešin) +0 Sandra Bagarić (FOTO: Matija Habljak/PIXSELL) Nekad i sad Nezaboravni dekolte naše operne dive teško je nadmašiti i nakon 15 godina, ovakav izrez stvarno se ne viđa često!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene