Nije dugo čekala

Prije samo mjesec dana objavljeno je da se rastaje, a već je uhvaćena u strastvenom klinču s najpoželjnijim neženjom

Sophie Turner - 2 Sophie Turner - 2 Profimedia 1/27 >> Pogledaji ovu galeriju Sophie Turner - 1 Sophie Turner i Joe Jonas Sophie Turner i Joe Jonas - 14 Sophie Turner i Joe Jonas - 13 Sophie Turner i Joe Jonas - 12 Sophie Turner i Joe Jonas - 11 Sophie Turner i Joe Jonas - 9 Sophie Turner i Joe Jonas - 8 Sophie Turner i Joe Jonas - 7 Sophie Turner i Joe Jonas - 6 +16 Sophie Turner i Joe Jonas - 2 Galerija

Prije samo mjesec dana otkrilo se da se Sophie Turner i Joe Jonas razvode, a ona je već sad uhvaćena u ljubavnom klinču s drugim.

Sophie Turner uhvaćena je dok se ljubila s najpoželjnijim britanskim neženjom Peregrineom Pearsonom u Parizu, samo mjesec dana otkako je njezin bivši suprug Joe Jonas podnio zahtjev za razvod.

Na fotografiji koju je objavio The Sun, Sophie ljubi Peregrinea koji je nedavno okončao vezu s unukom kralja Charlesa. Peregrine je, inače, nasljednik 4. vikonta Cowdraya i njegovo se obiteljsko bogatstvo procjenjuje na 224 milijuna funti. Također, razišao se od manekenke i princeze Grčke i Danske Marije-Olympije u rujnu.

Prema pisanju The Suna, jedan je promatrač ispričao: "Stigli su zajedno na mjesto preuzimanja vozača izvan kolodvora. Činilo se kao da su oboje stigli Eurostarom iz Londona. Stajali su tamo nekoliko minuta, čavrljali i puno se smijali. On je zatim skinuo šešir i nagnuo se kako bi je poljubio. Nakon poljupca su se razišli".

Za to vrijeme, Joe je izveo njihovu djecu na obilazak susjedstva povodom Hallowena u New Yorku.

Podsjetimo, Joe i Sophie prvi su put počeli izlaziti nakon što su se upoznali na Instagramu 2016.

Turner, koja je najpoznatija po ulozi Sanse Stark u HBO TV seriji, rekla je u intervjuu za Harper's Bazaar UK da joj je Jonas poslao poruku na ovoj društvenoj mreži iz vedra neba i dogovorili su susret u baru u Londonu. Ljubav se dogodila na prvi pogled.

No, čini se, nije zauvijek potrajala.

Što se tiče razloga zašto je Jonas podnio zahtjev za razvod, izvor je za TMZ u utorak rekao da je razlog razlika u životnim stilovima. Sophie navodno voli zabavu i stalno izlaziti, a Joe je više kućni tip.

1/27 >> Pogledaji ovu galeriju Ivana Plechinger i Bruno Kovačić - 6 Ivana Plechinger i Bruno Kovačić - 4 Ivana Plechinger i Bruno Kovačić - 3 Ivana Plechinger i Bruno Kovačić - 1 +22 Ivana Plechinger i Bruno Kovačić - 5 Celebrity Prepoznajete li ovaj domaći par? Ovih dana proslavili su srebrni pir, a njihovu ljubav prije 11 godina uzdrmao je dramatičan događaj

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Kristina Krepela i Marin Miletić - 2 Kristina Krepela i Marin Miletić - 1 Marin Miletić i Kristina Krepela - 1 Marin Miletić i Kristina Krepela +27 Kristina Krepela i Marin Miletić Celebrity Naš saborski zastupnik i lijepa glumica zaljubljeni su poput tinejdžera, njihovi osmijesi na zadnjoj fotki dokaz su tome!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene