''Moja!''

Naš saborski zastupnik i lijepa glumica zaljubljeni su poput tinejdžera, njihovi osmijesi na zadnjoj fotki dokaz su tome!

Kristina Krepela i Marin Miletić - 3 Kristina Krepela i Marin Miletić - 3 Instagram 1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Kristina Krepela i Marin Miletić - 2 Kristina Krepela i Marin Miletić - 1 Marin Miletić i Kristina Krepela - 1 Marin Miletić i Kristina Krepela Kristina Krepela i Marin Miletić Kristina Krepela i Marin Miletić Marin Miletić i Kristina Krepela - 1 Marin Miletić i Kristina Krepela - 1 Marin Miletić i Kristina Krepela - 5 Kristina Krepela i Marin Miletić - 1 +21 Kristina Krepela i Marin Miletić - 2 Galerija

Marin Miletić i Kristina Krepela neodoljivim zajedničkim fotografijama redovito uveseljavaju svoje pratitelje, a njihova ljubav dokaz je da se čovjek može zaljubiti kao tinejdžer i u svojim pedesetima.

Naša glumica Kristina Krepela i njezin partner Marin Miletić na društvenim mrežama ne prestaju dijeliti svoje zajedničke fotografije, a čim ih vidite, odmah vam je jasno da su zaljubljeni poput tinejdžera.

Marin i Kristina ovog su puta otišli na izlet i vožnju žičarom, a dvojac je pozirao i za društvene mreže.

Na pozadini plavoj od neba Marin je čvrsto prigrlio svoju Kristinu i gledao u kameru, a ona je s osmijehom od uha do uha gledala u daljinu.

''U oblacima s mojom ljubavi'', napisala je Kristina na fotografiji.

On je pak uz sličnu fotografiju samo kratko napisao: ''Moja!''. 

Njihove fotografije možete pogledati u našoj galeriji.

Podsjetimo, glasine o Marinovoj i Kristininoj romansi počele su kružiti sredinom prošle godine nakon što su zajedno snimljeni u šetnji Zagrebom, a vezu su ispočetka skrivali od javnosti.

Marin je u rujnu 2020. godine ostao bez supruge Danijele, koja je izgubila borbu s teškom bolešću, a zajedno su dobili dvije kćeri, koje su odlično prihvatile očevu novu ljubav.

1/27 >> Pogledaji ovu galeriju Ivana Plechinger i Bruno Kovačić - 6 Ivana Plechinger i Bruno Kovačić - 4 Ivana Plechinger i Bruno Kovačić - 3 Ivana Plechinger i Bruno Kovačić - 1 +22 Ivana Plechinger i Bruno Kovačić - 5 Celebrity Prepoznajete li ovaj domaći par? Ovih dana proslavili su srebrni pir, a njihovu ljubav prije 11 godina uzdrmao je dramatičan događaj

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Mama Nine Badrić Nina i Mila Badrić - 2 Nina i Mila Badrić - 4 Nina Badrić +26 Nina Badrić i Mark Harmon Celebrity Nina Badrić objavila fotografiju osobe koja joj je najveća podrška u životu, a ne pokazuje ju često na društvenim mrežama

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene