jako joj je važna

Nina Badrić objavila fotografiju osobe koja joj je najveća podrška u životu, a ne pokazuje ju često na društvenim mrežama

Nina Badrić Nina Badrić Instagram 1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Mama Nine Badrić Nina i Mila Badrić - 2 Nina i Mila Badrić - 4 Nina Badrić Nina Badrić i Mark Harmon Nina Badrić - 2 Nina Badrić Nina Badrić Nina Badrić Nina Badrić +20 Nina Badrić - 3 Galerija

Nina Badrić blagdan Svih svetih provela je u društvu majke Mile koju rijetko pokazuje na društvenim mrežama.

Pjevačica Nina Badrić blagdan Svih svetih provela je u miru i šetnji Zagrebom, a u obilasku maglovitog grada prijepodne joj se pridružila njezina majka Mila.

Svoju majku Nina rijetko dijeli na društvenim mrežama, a sada ju je fotografirala za svoje pratitelje. Mila je nosila crnu odjevnu kombinaciju i torbicu, a za fotografiju je nasmiješeno gledala u daljinu. Nina je na fotografiju stavila naljepnicu na kojoj je pisalo mama.

S mamom je pjevačica pozirala i u rujnu ove godine kada su zajedno otišle na druženje u Zagrebu, nakon što se Badrić vratila s ljetovanja na Hvaru.

Inače, Mila osim Nine ima i još dvije kćeri, Sunčicu i Dijanu, a sa svojim sestrama Nina se također ponekad pohvali na društvenim mrežama.

1/27 >> Pogledaji ovu galeriju Nives Ivanišević Goran i Nives Ivanišević Nives Ivanišević s prijateljicama - 2 Goran i Nives Ivanišević +22 Goran i Nives Ivanišević Celebrity Supruga Gorana Ivaniševića na društvenim mrežama poručila da joj nije lako: "Svaki dan..."

1/22 >> Pogledaji ovu galeriju Courteney Cox - 2 Courteney Cox - 3 Courteney Cox - 1 Courteney Cox - 4 +17 Courteney Cox - 5 Celebrity Monica iz "Prijatelja" prvi put u javnosti nakon smrti svoga Chandlera, nije mogla sakriti koliko joj je teško

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene