Potpuno neprepoznatljiva!

Sjećate li se prvog velikog nastupa Nine Badrić? Evo kako je izgledala te 1993. godine

Nina Badrić Nina Badrić Instagram 1/34 >> Pogledaji ovu galeriju Nina Badrić - 5 Nina Badrić - 2 Nina Badrić - 4 Nina Badrić - 3 Nina Badrić - 1 Nina Badrić Nina Badrić - 2 Nina Badrić i Zvonimir Boban Nina Badrić, Zvonimir Boban, Aljoša Asanović, Dubravko Šimenc Nina Badrić na komemoraciji za Tošea Proeskog +23 Nina Badrić Galerija

Nina Badrić svoj prvi veliki nastup odradila je 1993. godine na Dori, a tada je bila potpuno neprepoznatljiva.

Nina Badrić već je godinama jedna od najpopularnijih pjevačica u regiji, a njezin je glas prvi prepoznao Dino Dvornik.

Na početku svoje karijere, Nina je svoj prvi veliki nastup odradila na Dori 1993. godine, a tad je imala tek 21 godinu. Za publiku je izvela pjesmu ''Ostavljam te'', a na pozornicu je izišla u bijeloj haljini.

No na snimkama iz te godine Nina je potpuno neprepoznatljiva, a teško ju je prepoznati i po glasu, koji je s godinama karijere itekako napredovao.

Kako je njezin nastup izgledao i kako je Nina tada zvučala, pogledajte OVDJE.

Danas je Badrić jedna od najuspješnijih pjevačica regije, a svojom karizmom i ljepotom redovno osvaja svoje pratitelje na društvenim mrežama.

U našoj fotogaleriji možete vidjeti kako se mijenjala tijekom godina.

A evo i kako je izgledao trenutak kad je Dino vidio Ninu. Pjevačica je radila u butiku u Zagrebu kad je Dino Dvornik došao kupiti haljinu svojoj supruzi Danijeli. Čuo ju je kako pjevuši, rekao joj je da ugasi radio i da ako tako dobro pjeva sutra je vodi potpisati ugovor. Nina je ugasila radio i zapjevala, a Splićanin ju je pitao gdje živi. Sutradan u 10 sati došao je po nju, donio joj čaj i pecivo te su otišli u Croatiju Records.

1/41 >> Pogledaji ovu galeriju Kuća Danijele Dvornik - 1 Kuća Danijele Dvornik - 2 Kuća Danijele Dvornik - 3 Kuća Danijele Dvornik - 4 +36 Kuća Danijele Dvornik - 5 Zanimljivosti Pogledajte kako izgleda kuća Danijele Dvornik na Braču o kojoj svi pričaju, sama ju je renovirala!

1/33 >> Pogledaji ovu galeriju Stjepan Hauser - 3 Stjepan Hauser - 2 Stjepan Hauser - 5 Stjepan Hauser - 4 +28 Stjepan Hauser - 1 Celebrity Stjepan Hauser nakon koncerta pozirao sa zgodnim tatom i bratom, ali prvo se jednoj osobi posebno obradovao!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene