''Evo je!''

Stjepan Hauser nakon koncerta pozirao sa zgodnim tatom i bratom, ali prvo se jednoj osobi posebno obradovao!

Stjepan Hauser Stjepan Hauser Instagram 1/33 >> Pogledaji ovu galeriju Stjepan Hauser - 3 Stjepan Hauser - 2 Stjepan Hauser - 5 Stjepan Hauser - 4 Stjepan Hauser - 1 In Magazin: Stjepan Hauser - 6 In Magazin: Stjepan Hauser - 5 In Magazin: Stjepan Hauser - 2 Stjepan Hauser u Areni Zagreb - 11 Stjepan Hauser u Areni Zagreb - 10 +22 Stjepan Hauser u Areni Zagreb - 9 Galerija

Stjepan Hauser od svoje obitelji ima veliku podršku, a mama, brat i tata došli su ga posjetiti nakon velikog koncerta u zagrebačkoj Areni.

Violončelist Stjepan Hauser nastupio je u zagrebačkoj Areni u sklopu svoje svjetske turneje ''Rebel With a Cello''. Osim brojnih poznatih lica koja je zabavljao, među publikom su ga podržali i članovi njegove obitelji.

Odmah nakon koncerta Stjepan je upravo njima otrčao u zagrljaj.

''Evo je!'' viknuo je i odmah krenuo prema mami da je zagrli.

Mama Marija, tata Marijo i brat Miron poslije koncerta su Stjepana iznenadili u backstageu, a on je emotivne snimke podijelio na društvenim mrežama.

Prvo je zagrlio mamu, a potom i tatu i brata. Odmah se dalo primijetiti i na koga je toliko zgodan, a zajednička fotografija s ocem i bratom posebno je zaintrigirala fanove.

Inače, Hauser je ranije otkrio da mu se otac bavi slikanjem, da ima odličan sluh, svira gitaru i pjeva, no nikad se time nije profesionalno bavio. Otac Marijo po struci je električar, radio je kao ložač, a sada je u mirovini.

Njegov brat Miron, dirigent i trombonist, nedavno se oženio Anom Štanfel, specijalisticom opće i abdominalne kirurgije.

Osim brata, Stjepan ima i sestru Nušu, koja radi kao kustosica u muzeju u Istri.

''On se više eksponira tamo gdje ima više konzumenata, a ja smatram da sam jednako eksponiran. Ne u široj javnosti, ali u glazbenim krugovima svakako'', istaknuo je Miron za IN magazin ranije.

"Naša majka bila je profesorica udaraljki u glazbenoj školi. I stariji brat i sestra išli su u glazbenu školu, iako se oni ne bave glazbom, ali mi smo ostali u tome", ispričao je Miron.

Podsjetimo, Hauser je ovih dana na samostalnoj turneji, a prošle godine nastavio je svoj put nakon što su se on i Luka Šulić rastali kao 2Cellos.

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Sting i Trudie Styler - 5 Sting i Trudie Styler - 4 Sting i Trudie Styler - 6 Sting i Trudie Styler - 11 +26 Sting i Trudie Styler - 10 Celebrity Legendarni pjevač ludo je zaljubljen u ženu zbog koje je ostavio suprugu, a detalje iz njihove spavaće sobe svi su komentirali

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Deniss Grgić - 2 Deniss Grgić - 6 Deniss Grgić - 2 Deniss Grgić - 3 +25 Deniss Grgić - 2 Celebrity Atraktivna Hrvatica pozirala na jahti u Dubrovniku pa pokazala fantastičnu figuru: "Alo, goriš"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene