Kakvo tijelo!

Atraktivna Hrvatica pozirala na jahti u Dubrovniku pa pokazala fantastičnu figuru: "Alo, goriš"

Deniss Grgić - 1 Deniss Grgić - 1 Instagram 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Deniss Grgić - 2 Deniss Grgić - 6 Deniss Grgić - 2 Deniss Grgić - 3 Deniss Grgić - 2 Deniss Grgić Deniss Grgić Deniss Grgić Deniss Grgić Deniss Grgić +19 Deniss Grgić Galerija

Deniss Grgić objavila je fotografiju s kojom se prisjetila jednog divnog trenutka s ljetovanja, a svi su gledali u njezino tijelo.

Hrvatska akademska slikarica Deniss Grgić pozirala je na jahti u Dubrovniku, a na sebi je imala samo dvodijelni crni badić.

Poglede je mamila njezina fantastična linija, a zavodljivi pogled još je dodatno krao pažnju pratitelja.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 𝗗𝗘𝗡𝗜𝗦𝗦 grgić 🎠 (@deniss_jo_dena)

"Goriš", "Prekrasna", "Aloo", "Najljepša", "Deniss na vratima", "Savršeno", glasili su neki od komentara.

Inače, ovih dana uživala je u Rimu gdje je posjetila i Vatikan, a svime se pohvalila na svom Instagram profilu. Pozirala je na skuteru u vrućem izdanju, a provokativne poze i potezi izazivali su i prolaznike.

Deniss na Instagramu često objavljuje svoje provokativne fotografije, a prati je više od 90 tisuća ljudi.

Zbog svoje sličnosti s poznatom holivudskom ljepoticom stakla nadimak hrvatska Megan Fox, a nama je jednom prilikom otkrila što misli o usporedbama s američkom glumicom.

"Volim biti jedinstvena i ne uspoređivati se s bilo kime, a usporedba s Megan proizišla je iz toga što ljudi vide ponekad sličnost pa mi spomenu i to je tako postala zanimljivost da nekima sličimo, a nekima uopće ne. Megan Fox uspješna je žena i s tog aspekta mogao bi mi biti kompliment, no smatram da smo obje jedinstvene svaka na svoj način i da obje imamo vrijednosti koje nosi vlastita osobnost", kazala nam je Deniss.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Dean i Danijela Dvornik Danijela, Ella i Dean Dvornik Danijela Dvornik - 1 Danijela Dvornik - 3 +25 Danijela Dvornik Zanimljivosti Znate li tko je Danijeli Dvornik darovao kuću na Braču? "Nisam razmišljao o novcu, učinio sam to bez ikakve naknade!"

1/14 >> Pogledaji ovu galeriju Mateja Husak - 10 Mateja Husak - 9 Mateja Husak - 8 Mateja Husak - 7 +9 Mateja Husak - 6 Celebrity Mateja je napustila MasterChef i prisjetila se oca i brata koji su je prerano napustili: ''Brat bi se svima hvalio sa mnom, zvao me šestar''

 

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene