"Slika od milijun dolara!"

Poznata Hrvatica u Vatikanu nasred ulice podigla haljinicu i pokazala razgolićenu stražnjicu pa se sama pohvalila fotkama!

Deniss Grgić Deniss Grgić Instagram 1/35 >> Pogledaji ovu galeriju Deniss Grgić Deniss Grgić Deniss Grgić Deniss Grgić Deniss Grgić Deniss Grgić Deniss Grgić - 2 Deniss Grgić - 2 Deniss Grgić - 4 Deniss Grgić - 3 +24 Deniss Grgić - 5 Galerija

Deniss Grgić ovih dana uživa u Rimu, a posjetila je i Vatikan, gdje je slučajnim prolaznicima priredila pravi show.

Hrvatska akademska slikarica i magistra slikarstva Deniss Grgić, koju smo gledali u posljednjoj sezoni showa "Ples sa zvijezdama", trenutačno uživa u Rimu, odakle svakodnevno dijeli fotografije na svojem Instagramu.

Nije propustila ni priliku za posjet Vatikanu, a tamo je nasred ulice priredila i pravi show.

Deniss se Vatikanom provozala na skuteru, a nosila je ultrakratku haljinu koju je u jednom trenutku podigla i pokazala razgolićenu stražnjicu, ne mareći za prolaznike koji su svjedočili tom nesvakidašnjem prizoru.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli 𝗗𝗘𝗡𝗜𝗦𝗦 grgić 🎠 (@deniss_jo_dena)

"Slika od milijun dolara!", "Je li ti hladno?", "Jao!", "Haha, totalni vrh!", "Ma zna se što je prava hrvatska ljepotica", neki su od komentara koje je dobila ispod fotki.

Deniss na Instagramu često objavljuje svoje provokativne fotografije, a prati je više od 90 tisuća ljudi.

Zbog svoje sličnosti s poznatom holivudskom ljepoticom stakla nadimak hrvatska Megan Fox, a nama je jednom prilikom otkrila što misli o usporedbama s američkom glumicom.

"Volim biti jedinstvena i ne uspoređivati se s bilo kime, a usporedba s Megan proizišla je iz toga što ljudi vide ponekad sličnost pa mi spomenu i to je tako postala zanimljivost da nekima sličimo, a nekima uopće ne. Megan Fox uspješna je žena i s tog aspekta mogao bi mi biti kompliment, no smatram da smo obje jedinstvene svaka na svoj način i da obje imamo vrijednosti koje nosi vlastita osobnost", kazala nam je Deniss.

1/28 >> Pogledaji ovu galeriju Ella Dvornik s mamom i bakom Ella Dvornik s mamom i bakom Ella Dvornik i Charles Pearce Ella Dvornik i Charles Pearce +23 Charles Pearce - 4 Celebrity Obitelj Elle Dvornik prekinula šutnju o Charlesu: "Došlo joj je iz dupeta u glavu, znali smo otpočetka tko je on!"

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Jennifer Lawrence Jennifer Lawrence Jennifer Lawrence Jennifer Lawrence, No Hard Feelings +25 Jennifer Lawrence - 2 Celebrity Potpuno gola Jennifer Lawrence snimila je scene kakve od nje nitko nije očekivao: "Nisam nikad mislio da ću ovo vidjeti!"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene