Nakon bake Žarke

Obitelj Elle Dvornik prekinula šutnju o Charlesu: "Došlo joj je iz dupeta u glavu, znali smo otpočetka tko je on!"

Ella Dvornik s mamom i bakom Ella Dvornik s mamom i bakom Instagram 1/28 >> Pogledaji ovu galeriju Ella Dvornik s mamom i bakom Ella Dvornik s mamom i bakom Ella Dvornik i Charles Pearce Ella Dvornik i Charles Pearce Charles Pearce - 4 Charles Pearce Ella Dvornik i Charles Pearce (Foto: Instagram) Ella Dvornik i Charles Pearce (Foto: Instagram) Ella Dvornik i Charles Pearce (Foto: Instagram) Ella Dvornik i Charles Pearce (Foto: Instagram) +17 Ella Dvornik i Charles Pearce (Foto: Instagram) Galerija

Nakon što je baka Žarka Kuljiš javno kritizirala Charlesa Pearcea, oglasio se i ostatak obitelji Elle Dvornik.

Baka Elle Dvornik, Žarka Kuljiš, prekinula je šutnju o uskoro bivšem suprugu svoje unuke, Britancu Charlesu Pearceu, kojeg je žestoko kritizirala na društvenim mrežama.

Njezin potez potaknuo je i druge članove Elline obitelji da javno iznesu svoje mišljenje o Charlesu.

"Drago nam je što joj je napokon došlo iz dupeta u glavu. Znali smo otpočetka tko je Charles. Ellu jako volimo i cijenimo", kazali su iz kruga Elline obitelji za 24 sata.

Ellina baka Žarka oplela je po Charlesu u komentarima na Facebooku ispod naših članaka o kući zbog koje uskoro bivši supružnici idu na sud.

"Ako je netko mislio da je on poduzetnik, točno je, dobro se udao i sad bi otpremninu. Živi u Hrvatskoj deset godina, a ne zna nijednu riječ", jedan je od komentara bake Žarke.

"Da... Nije blesav koliko zapravo izgleda. Peglao je njezine kartice... Kupovao brendiranu garderobu... Naručivao hranu iz restorana... Razbacivao se njezinim novcem... Nije zaradio otkad je u Hrvatskoj ni za papar. Dakle, udao se dobro. Ona digla kredit, kupila kuću, a on bi sada pola... Džentlmen i poduzetnik... A što se ne vrati u London? E, ne može. Ovdje misli živjeti i dalje na njezinoj grbači. I lažno se predstavljati", napisala je Ellina baka ispod drugog članka.

Svoju ljutnju nije skrivala ni na komentare ostalih osoba.

"Trebaju tri macana da ga otjeraju iz kuće pa neka živi o svom trošku i neka sam plati odvjetnika i sudskog tumača pa neka na sudu dokazuje koliko je što njegovo. Sve ove godine živi od njezina novca, za auto koji je izabrao ona mu plaća leasing", odgovorila je na jedan tuđi komentar.

Podsjetimo, Charles tuži Ellu zbog kuće u Balama u koju su se preselili 2021. godine. Prema zemljišnim knjigama Ella je upisana kao jedina vlasnica i kuća glasi samo na nju, a sada je zabilježeno da ju je Charles tužio zbog udjela u njoj, prenijela su 24 sata.

1/43 >> Pogledaji ovu galeriju Novak Đoković i Stjepan Hauser Novak Đoković i Stjepan Hauser - 2 Novak Đoković i Stjepan Hauser Novak Đoković i Stjepan Hauser - 3 +38 Novak Đoković i Stjepan Hauser - 2 Celebrity Novak Đoković skočio na binu k Stjepanu Hauseru u Beogradu, pogledajte kakav je show napravio s našim glazbenikom!

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Jennifer Lawrence Jennifer Lawrence Jennifer Lawrence Jennifer Lawrence, No Hard Feelings +25 Jennifer Lawrence - 2 Celebrity Potpuno gola Jennifer Lawrence snimila je scene kakve od nje nitko nije očekivao: "Nisam nikad mislio da ću ovo vidjeti!"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene