glasi samo na jedno ime

Evo kako izgleda kuća zbog koje Ella Dvornik i Charles idu na sud, bili su presretni kad su je kupili, no brzo se sve promijenilo!

Kuća Elle Dvornik i Charlesa Pearcea Kuća Elle Dvornik i Charlesa Pearcea Instagram 1/29 >> Pogledaji ovu galeriju Kuća Elle Dvornik i Charlesa Pearcea - 3 Kuća Elle Dvornik i Charlesa Pearcea - 13 Kuća Elle Dvornik i Charlesa Pearcea - 1 Kuća Elle Dvornik i Charlesa Pearcea - 2 Kuća Elle Dvornik i Charlesa Pearcea - 4 Kuća Elle Dvornik i Charlesa Pearcea - 5 Kuća Elle Dvornik i Charlesa Pearcea - 6 Kuća Elle Dvornik i Charlesa Pearcea - 7 Kuća Elle Dvornik i Charlesa Pearcea - 8 Kuća Elle Dvornik i Charlesa Pearcea - 9 +18 Kuća Elle Dvornik i Charlesa Pearcea - 10 Galerija

Charles Pearce tužio je Ellu Dvornik zbog udjela u kući u Balama u kojoj žive od 2021. godine.

U medije je dospjela vijest da influencericu Ellu Dvornik tuži njezin uskoro bivši muž Charles Pearce zbog kuće koju su prije nekoliko godina kupili u istarskim Balama.

Prema zemljišnim knjigama Ella je upisana kao jedina vlasnica i kuća glasi samo na nju, a sada je zabilježeno da ju je Charles tužio zbog udjela u njoj, prenose 24 sata.

"Zabilježuje se spor radi utvrđenja i podjele bračne stečevine", stoji u zabilježbi te se navodi da kuća ima 124 kvadratna metra, dvorište od 551 kvadratna metra, to jest da ukupna kvadratura kuće iznosi 675 kvadratnih metara.

Charles i Ella s kćerima su se u Bale preselili 2021. godine, zbog čega nisu krili sreću i na društvenim su se mrežama često javljali iz kuće i otkrivali koliko im je tamo lijepo.

"5 godina smo tražili kuću, od Kvarnera do kraja Istre. I nikad me nije bilo strah, do onog trena kad smo se trebali odseliti. Sve mi je prošlo kroz glavu, hoće li mi faliti prijatelji, ubrzani način života, noćni život, opcije, mogućnosti. I kad me je to pitala, shvatila sam da su moji strahovi bili bez pokrića. Živim u malom mjestu s nešto više od 1000 stanovnika. Plaćam kredit manje nego najam u Zagrebu, imam svoj vrt, svoj mir, a susjedi su za poželjeti. Bezbroj ljudi mi je poželjelo dobrodošlicu, nitko me ne gleda, ne odmjerava i ne osuđuje, svi prilaze sa smiješkom, ljubazni su, topli. I u ovom kratkom vremenu sam već upoznala hrpu super ljudi", napisala je na Facebooku.

Tada je objasnila i čime ju je Istra osvojila

"Pljunem na Italiju s prozora. Pjevaju mi ptice, cvrči, kristalno čisto nebo, vidim zvijezde, ima svakakvih kukaca, al čak mi ni oni ne smetaju. Djeca ne da uživaju, nego žive život kakav im nisam mogla ni zamisliti. Ovdje vlada čisti hedonizam, čisto uživanje u postojanju, u življenju. Svako buđenje je nova avantura, i svaki san poseban užitak. Volim Zagreb, rodila sam se tamo, živjela sam u velikim gradovima Europe. Ali Istra... to je država za sebe. Ovo malo mjesto u kojem živim i obitavam je prešlo sva moja očekivanja. Svaka kava ima bolji okus ujutro... i veliki grad mi nikad neće zamijeniti kvalitetu života i življenja koju imam ovdje. 3 minute do dućana, 3 minute do pošte, 2 minute do gradonačelnika, minuta i pol do 3 restorana, slastičarne i vrhunskog koktel-bara, 37 sekundi do vrtića pješke... plaža di god se okrenem! Nisam sjela u auto osim kad sam morala u Zagreb. Podcijenila sam život na 'selu', ali mi je iznimno drago da sam sad dio njega", zaključila je.

Ella je na svojem profilu na Instagramu često objavljivala fotografije kuće, kako njezine unutrašnjosti, tako i prostrane okućnice pune zelenila.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Ella Dvornik-Pearce (@elladvornik)

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Ella Dvornik-Pearce (@elladvornik)

"Kad sam se selila, mislila sam se što sam napravila i kako ću ja sad u tako malom mjestu, a onda sam skužila da smo Charles i ja stalno kod kuće, da nam je sve blizu, radimo od kuće, imamo onaj mali skuter. S njim idem na poštu, u dućan, nema gužve, nema redova, nema čekanja i toliko sam smirenija", izjavila je Ella u IN magazinu.

Podsjetimo, Ella i Charles zajedno su proveli 10 godina, od čega četiri u braku. Vjenčali su se 2019. godine u Las Vegasu, a vijest o razvodu Ella je potvrdila nakon višemjesečnih šuškanja.

1/29 >> Pogledaji ovu galeriju Alka Vuica, Arian Vuica i Vuk Vidor Alka Vuica i Vuk Veličković Alka Vuica i Vuk Veličković Vuk Veličković i Arijan Vuica +24 Alka Vuica - 5 Celebrity Alka Vuica objavila fotografiju s ocem svojeg sina i potvrdila u kakvom su odnosu: "Za ljubav nikad nije kasno!"

1/27 >> Pogledaji ovu galeriju Andi Ismaili Supertalent - 12 Andi Ismaili Supertalent - 11 Andi Ismaili Supertalent - 10 Andi Ismaili Supertalent - 9 +22 Andi Ismaili Supertalent - 8 Celebrity Priča zlatnog dječaka koja slama srca: ''U mome gradu dosta me zlostavljaju, jednom mi se traumatična stvar dogodila...''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene