lijepo za njih

Alka Vuica objavila fotografiju s ocem svojeg sina i potvrdila u kakvom su odnosu: "Za ljubav nikad nije kasno!"

Alka Vuica i Vuk Veličković Alka Vuica i Vuk Veličković Tomislav Miletić/Pixsell 1/29 >> Pogledaji ovu galeriju Alka Vuica, Arian Vuica i Vuk Vidor Alka Vuica i Vuk Veličković Alka Vuica i Vuk Veličković Vuk Veličković i Arijan Vuica Alka Vuica - 5 Alka Vuica - 4 Alka Vuica - 3 Alka Vuica - 2 Alka Vuica - 1 Alka Vuica +18 Alka Vuica Galerija

Alka Vuica objavila je staru fotografiju sa sinom Arianom i njegovim ocem Vukom Veličkovićem.

Pjevačica i autorica Alka Vuica na svojem profilu na Instagramu opet je objavila fotografiju kojom je prije par mjeseci ugodno iznenadila svoje pratitelje.

Na njoj Alka pozira sa svojim sinom Arijanom i njegovim ocem Vukom Veličkovićem, a fotografija je nastala na promociji njezine knjige "Adamovo rebro" 2006. godine.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Alka Vuica (@alka.vuica)

"Da zauvijek budemo ovako lijepi i sretni", poručila je Alka u opisu fotke zbog koje su neki njezi pratitelji pomislili da se vratila svojoj bivšoj ljubavi.

"Kad nije bilo u mladosti neka bude u zrelim godinama. Za ljubav nikad nije kasno", jedan je od komentara koji se istaknuo.

Istu fotografiju podijelila je na društvenoj mreži i 15. srpnja.

"Ljubav je neuništiva energija i treba uvijek postojati između ljudi koji su stvorili drugo biće... Roditelji trebaju dati svu ljubav ovog svijeta djetetu koje su pozvali na ovaj svijet", napisala je tada.

Alka je nedavno objavila i jednu noviju fotografiju sina i njegova oca, a njezin pratitelji tada su primijetili veliku sličnost među njima.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Alka Vuica (@alka.vuica)

"Svi roditelji moraju inzistirati na uljuđenom odnosu i lijepom zbog djece, jer mislim da djeca moraju imati osjećaj sigurnosti i ljubavi. Između roditelja ljubav i zaljubljenost može proći, ali je jako važno da podupiremo i ostanemo jako bliski zbog djece", kazala je Alka u IN Magazinu.

Vuk Veličković, poznatiji pod umjetničkim imenom Vuk Vidor, poznati je srpski slikar, a Alka ga je upoznala krajem 80-ih. Uskoro su dobili sina Ariana, a iako njihova ljubav nije dugo potrajala, ostali su u dobrim odnosima.

"Veza između mene i Vuka nije uspjela jer smo bili mladi i stalno razdvojeni. On je živio u Parizu, ja u ratom poharanoj Hrvatskoj. Ipak, Vuk i ja imamo divan odnos. Volim ga i znam da on voli mene jer je otac mog sina", izjavila je Alka jednom prilikom.

1/25 >> Pogledaji ovu galeriju Ella Dvornik i Charles Pearce - 1 Charles Pearce i Ella Dovrnik Ella Dvornik i Charles Pearce Ella Dvornik i Charles Pearce +20 Ella Dvornik i Charles Pearce - 3 Celebrity Charles Pearce tuži Ellu Dvornik, spore se oko nečega što im je prije dvije godine bila ogromna radost!

1/19 >> Pogledaji ovu galeriju Monika Rogić, Zlatan Zuhrić Zuhra Monika Rogić, Zlatan Zuhrić Zuhra Zlatan Zuhrić Zuhra i Monika Rogić Zlatan Zuhrić Zuhra +14 Zlatan Zuhrić Zuhra Celebrity Legendarnog Zuhru nije lako prepoznati nakon velike transformacije, a u izlasku mu se pridružila i partnerica kojoj se vratio nakon 25 godina!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene