Bili su mladi!

Alka Vuica objavila rijetku fotografiju s bivšim partnerom i ocem svog sina Ariana, njihova ljubav nije opstala, ali...

Alka Vuica Alka Vuica Alka Vuica/Instagram 1/25 >> Pogledaji ovu galeriju Alka Vuica, Arian Vuica i Vuk Vidor Alka i Arian Vuica Arian Vuica i Filip Gežan - 3 Alka Vuica Alka Vuica i Ella Dvornik Alka Vuica - 7 Alka Vuica Alka Vuica - 4 Alka Vuica - 2 Alka Vuica - 1 +14 Alka Vuica - 4 Galerija

Alka Vuica objavila je na Instagramu fotografiju sa sinom Arianom i njegovim ocem Vukom Vidorom.

Pjevačica Alka Vuica je na svom profilu na Instagramu objavila fotografiju na kojoj pozira u društvu svog sina Ariana i svog bivšeg partnera, odnosno njegova oca Vuka Vidora.

"Ljubav je neuništiva energija i treba uvijek postojati između ljudi koji su stvorili drugo biće... Roditelji trebaju dati svu ljubav ovog svijeta djetetu koje su pozvali na ovaj svijet", napisala je Alka uz fotografiju.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Alka Vuica (@alka.vuica)

Vuk je poznati srpski umjetnik odnosno slikar, a Alka ga je upoznala krajem 80-ih godina. Uskoro su dobili sina Ariana, ali ljubav nije dugo potrajala, a nakon svega su ostali u dobrim odnosima.

"Veza između mene i Vuka nije uspjela jer smo bili mladi i stalno razdvojeni. On je živio u Parizu, ja u ratom poharanoj Hrvatskoj. Ipak, Vuk i ja imamo divan odnos. Volim ga i znam da on voli mene jer je otac mog sina", izjavila je Alka jednom prilikom.

Nedavno je gostovala u srpskoj emisiji "Ami G show" kod Ognjena Amidžića, gdje je progovorila o svojim neuspjelim vezama. Ispričala je pritom kako je mnogo puta muškarcima oprostila prijevaru te da misli da su je svi njezini dečki iznevjerili. Otkrila je i kako su u njezino vrijeme pravi frajeri bili rokeri.

"Danas bih radije izabrala glazbenika nego nogometaša. Volim ih, mi smo druga raja. Kad uzme gitaru i zasvira mi…", smatra Vuica.

Inače, Alka je svog prvog dečka upoznala sa samo 18 godina, a on je bio bubnjar benda "Srebrna krila" , Adi Karaselimović. Između njih dvoje odmah su se probudile goleme emocije. Veza im je trajala četiri godine, a nakon što su se rastali upoznala je Gorana Begovića i Bajagu.

"Bili smo mladi, pisali smo pjesme jedni drugima, bilo je tu ljubavi, neke pjesme su postale stvarno veliki hitovi. Meni je nepristojno, zašto bih govorila tko je meni što napisao. Ja vam mogu otkriti što sam ja Bajagi napisala, napisala sam ih više, ali jedna od pjesama koja je nastala iz naše ljubavi je Gdje Dunav ljubi nebo", otkrila je, a onda je ispričala kako su danas njih dvoje u odličnom odnosu.

Jako je sretna što je ljude koje voli i dalje zadržala u svom životu te ih nije u potpunosti napustila. Smatra kako zaljubljenost može nestati, ali prava ljubav ne, jer ona ostaje uvijek.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene