iskreno o bivšima

Alka Vuica progovorila o svojim neuspjelim vezama, evo zašto su je svi njezini muškarci iznevjerili!

Alka Vuica Alka Vuica Antonio Ahel/ATAImages/Pixsell 1/28 >> Pogledaji ovu galeriju Alka Vuica Alka Vuica - 1 Alka Vuica - 2 Alka Vujica, pjevačica Alka Vuica Alka Vuica i Ella Dvornik Alka Vuica - 1 Alka Vuica Alka Vuica - 7 Danijela Dvornik i Alka Vuica +17 Alka Vuica - 6 Galerija

Alka Vuica gostovala je u emisiji "Ami G show" i voditelju Ognjenu ispričala ponešto o svojim ljubavnim brodolomima.

Pjevačica Alka Vuica gostovala je u srpskoj emisiji "Ami G show" kod Ognjena Amidžića, gdje je progovorila o svojim neuspjelim vezama. 

Ispričala je kako je mnogo puta muškarcima oprostila prijevaru te da misli da su je svi njezini dečki iznevjerili. Otkrila je i kako su u njezino vrijeme pravi frajeri bili rokeri.

"Danas bih radije izabrala glazbenika nego nogometaša. Volim ih, mi smo druga raja. Kad uzme gitaru i zasvira mi…", smatra Vuica.

Inače, Alka je svog prvog dečka upoznala sa samo 18 godina, a on je bio bubnjar benda "Srebrna krila" , Adi Karaselimović. Između njih dvoje odmah su se probudile goleme emocije. Veza im je trajala četiri godine, a nakon što su se rastali upoznala je Gorana Begovića i Bajagu.

"Bili smo mladi, pisali smo pjesme jedni drugima, bilo je tu ljubavi, neke pjesme su postale stvarno veliki hitovi. Meni je nepristojno, zašto bih govorila tko je meni što napisao. Ja vam mogu otkriti što sam ja Bajagi napisala, napisala sam ih više, ali jedna od pjesama koja je nastala iz naše ljubavi je Gdje Dunav ljubi nebo", otkrila je, a onda je ispričala kako su danas njih dvoje u odličnom odnosu.

"Jako je sretna što je ljude koje voli i dalje zadržala u svom životu te ih nije u potpunosti napustila. Smatra kako zaljubljenost može nestati, ali prava ljubav ne, jer ona ostaje uvijek.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Alka Vuica (@alka.vuica)

Nakon nekog vremena, upoznala je slavnog slikara Vuka Veličkovića, kojem je rodila sina Ariana.

1/24 >> Pogledaji ovu galeriju Ana Gruica Ana Gruica-Uglešić i Boran Uglešić - 1 Ana Gruica-Uglešić i Boran Uglešić - 5 Ana Gruica - 6 +19 Ana Gruica Celebrity Jedna od najzgodnijih Splićanki počastila pogledom na svoje isklesano i preplanulo tijelo: "Sine mili..."

1/14 >> Pogledaji ovu galeriju Ivana Banfić Ivana Banfić - 2 Ivana Banfić - 1 In Magazin: Ivana Banfić - 1 +9 Ivana Banfić: Celebrity Nekad i sad Ivana Banfić 2008. godine u haljini s potpuno otvorenim dekolteom bacila je sve u trans, tanke trakice jedva su zadržale sve na mjestu

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene