Ovo je bilo riskantno!

Ivana Banfić 2008. godine u haljini s potpuno otvorenim dekolteom bacila je sve u trans, tanke trakice jedva su zadržale sve na mjestu

Ivana Banfić Ivana Banfić Nel Pavletic/Pixsell 1/14 >> Pogledaji ovu galeriju Ivana Banfić Ivana Banfić - 2 Ivana Banfić - 1 In Magazin: Ivana Banfić - 1 Ivana Banfić: Celebrity Ivana Banfić Ivana Banfić Ivana Banfić Ivana Banfić (Foto: Instagram) Ivana Banfić (Foto: Instagram) +3 Ivana Banfić (Foto: Instagram) Galerija

Ivana Banfić nastupila je na Radijskom festivalu 2008. godine u Opatiji, gdje je ostavila dojam i svojom odjevnom kreacijom.

Pjevačica Ivana Banfić žarila je i palila domaćom glazbenom scenom 90-ih i 2000-ih godina, a sada su se pojavile njezine fotografije s jednog nastupa i probudile nostalgiju kod mnogih.

Riječ je o fotografijama snimljenima 2008. godine na Radijskom festivalu u Opatiji, na kojem se Ivana pojavila u jednom od svojih najodvažnijih izdanja. Nosila je ljubičastu haljinu s potpuno otvorenim dekolteom, koji su pridržavale tek tanke trakice i zbog koje su svi gledali u nju.

Ivana je bila jedna od najvećih dance-zvijezda ovih prostora, a svojim je glazbenim hitovima žarila i palila scenom. No danas je takav život odlučila zamijeniti onim na ranču, gdje između ostalog uzgaja svoje povrće, a na društvenim mrežama pokazuje kako izgledaju njezini dani u prirodi.

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Alex Rodriguez i Jaclyn Cordeiro u Rovinju - 11 Alex Rodriguez i Jaclyn Cordeiro u Rovinju - 8 Alex Rodriguez i Jaclyn Cordeiro u Rovinju - 4 Jaclyn Cordeiro - 1 +27 Jaclyn Cordeiro - 2 Celebrity Bivši zaručnik Jennifer Lopez u Hrvatskoj uživa u luksuzu, a njegova atraktivna djevojka mami uzdahe s jahte!

1/20 >> Pogledaji ovu galeriju Ashley Graham - 2 Ashley Graham - 4 Ashley Graham - 1 Ashley Graham - 3 +15 Ashley Graham Celebrity Najpoznatija plus-size manekenka bez filtera i uljepšavanja ističe ono što ju je proslavilo, evo zašto je uzor čak 20 milijuna ljudi!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene