Obilaze obalu

Bivši zaručnik Jennifer Lopez u Hrvatskoj uživa u luksuzu, a njegova atraktivna djevojka mami uzdahe s jahte!

Alex Rodriguez i Jaclyn Cordeiro u Rovinju - 7 Alex Rodriguez i Jaclyn Cordeiro u Rovinju - 7 Srecko Niketic/Pixsell 1/42 >> Pogledaji ovu galeriju Alex Rodriguez i Jaclyn Cordeiro u Rovinju - 11 Alex Rodriguez i Jaclyn Cordeiro u Rovinju - 8 Alex Rodriguez i Jaclyn Cordeiro u Rovinju - 4 Jaclyn Cordeiro - 1 Jaclyn Cordeiro - 2 Jaclyn Cordeiro - 3 Alex Rodriguez i Jaclyn Cordeiro u Rovinju - 5 Alex Rodriguez i Jaclyn Cordeiro u Rovinju - 6 Alex Rodriguez i Jaclyn Cordeiro u Rovinju - 10 Alex Rodriguez i Jaclyn Cordeiro u Rovinju - 9 +31 Alex Rodriguez i Jaclyn Cordeiro u Rovinju - 2 Galerija

Alex Rodriguez i njegova nova djevojka Jacyln Cordeiro snimljeni su u vožnji jet-skijem pokraj Dubrovnika, a posjetili su i grad Rovinj.

Bivši zaručnik Jennifer Lopez i bivši bejzbolaš Alex Rodriguez uživa u krstarenju našom obalom, a ekskluzivne fotografije stigle su iz Dubrovnika, gdje je uhvaćen u vožnji jet-skijem sa svojom novom djevojkom Jacyln Cordeiro.

Alex i Jacyln vozili su se morem pokraj jedne dubrovačke plaže, a ona ga je u vožnji držala oko struka i pokazivala mu nešto u daljini.

Nakon toga A-Rod i Jacyln posjetili su i Rovinj, kojim su se prošetali u društvu prijatelja, a bili su i na ručku u jednom lokalnom restoranu. Na fotografe koji su ih pratili u stopu nisu se obazirali, već su uživali u ljepotama naših gradova. 

Fotografi su iz daljine uhvatili Jacyln i dok je radila trening na palubi jahte, a kadrovima na kojima se nalazi i Rovinj pohvalila se i u svojim pričama na Instagramu.

Podsjetimo, prije nekoliko dana Alex je viđen u šetnji Splitom, a ljubavnici su se i na svojim društvenim mrežama pohvalili da su svoju luksuznu jahtu usidrili na našoj obali.

Inače, nova je Alexova djevojka trenerica fitnesa koju na Instagramu prate 102 tisuće ljudi, a s njima redovno dijeli svoje treninge i zdrave recepte.

Podsjetimo, Alex i Jennifer bili su zajedno od 2017. godine, a 2019. godine Rodriguez je zaprosio pjevačicu. I dok su im svi predviđali blistavu budućnost, par je prekinuo 2021. godine, a J.Lo je potom ponovno ušla u vezu sa svojom prvom velikom ljubavi Benom Affleckom.

1/35 >> Pogledaji ovu galeriju Ivana Knoll - 2 Ivana Knoll - 1 Ivana Knoll - 3 Ivana Knoll +30 Ivana Knoll Celebrity Pogledajte kako je Ivana Knoll slavila pobjedu i što je uzvikivala, a jednom se Vatrenom posebno veselila!

1/19 >> Pogledaji ovu galeriju Edita Majić Edita Majić Edita Majić - 3 Edita Majić - 2 +14 Edita Majić i Ena Begović - 8 Nekad i sad Životna priča naše bivše glumice svima je zanimljiva kad god se spomene: Uspješan posao zamijenila je odlaskom u samostan, a onda je uslijedilo novo iznenađenje

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene