Baš im je dobro!

Nova djevojka bivšeg zaručnika Jennifer Lopez podijelila je njihove fotografije iz Splita, evo kako provode vrijeme!

Jaclyn Cordeiro - 5 Jaclyn Cordeiro - 5 Instagram 1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Jaclyn Cordeiro - 4 Alex Rodriguez i Jaclyn Cordeiro u Splitu - 3 Alex Rodriguez i Jaclyn Cordeiro u Splitu - 2 Alex Rodriguez i Jaclyn Cordeiro u Splitu - 1 Jaclyn Cordeiro - 3 Jaclyn Cordeiro - 2 Jaclyn Cordeiro - 1 Alex Rodriguez - 2 Alex Rodriguez - 1 Alex Rodriguez i Kathryne Padgett - 3 +20 Alex Rodriguez i Kathryne Padgett - 4 Galerija

Nova djevojka Alexa Rodrigueza pohvalila se fotografijama iz Splita, evo kako se par provodi na našoj obali.

Jutros se domaćim medijima proširila vijest kako je na našu obalu stigao bivši zaručnik Jennifer Lopez i bivši igrač bejzbola Alex Rodriguez. Svoju luksuznu jahtu usidrio je u Splitu, a njegova nova djevojka sada se fotografijama pohvalila i na Instagramu.

Jaclyn Cordeiro podijelila je zajedničku fotografiju iz šetnje Splitom, ali i snimku s jahte na kojoj se vidi kako s prijateljima vježbaju na brodu, kupaju se te obilaze dalmatinske gradove. Snimila je i hrvatsku zastavu te se tim prizorom pohvalila svojim pratiteljima.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jaclyn Cordeiro (@jac_lynfit)

Inače, nova Alexova djevojka fitness je trenerica koju na Instagramu prati 102 tisuće ljudi, a s njima redovno dijeli svoje treninge i zdrave recepte.

Podsjetimo, Alex i Jennifer bili su zajedno od 2017. godine, a 2019. godine Rodriguez je zaprosio pjevačicu. I dok su im svi predviđali blistavu budućnost, par je prekinuo 2021. godine nakon čega je JLo ponovno krenula u vezu sa svojom prvom velikom ljubavi Benom Affleckom.

1/18 >> Pogledaji ovu galeriju Vanja Rupena - 2 Vanja Rupena - 6 Vanja Rupena - 7 Vanja Rupena - 4 +13 Vanja Rupena - 3 Nekad i sad Pamtite ovu predivnu Hrvaticu? Bila je Miss Hrvatske 1996., a evo gdje je nestala i što radi otkako se povukla iz javnosti!

1/36 >> Pogledaji ovu galeriju Paola Saulino - 32 Paola Saulino - 25 Paola Saulino - 21 Paola Saulino - 20 +31 Ivana Knoll - 2 Zanimljivosti Suparnica Ivani Knoll? Evo tko je zgodna brineta koja je napravila pravu pomutnju na tribinama

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene