Zdušno navijala

Pogledajte kako je Ivana Knoll slavila pobjedu i što je uzvikivala, a jednom se Vatrenom posebno veselila!

Ivana Knoll - 4 Ivana Knoll - 4 Ivana Knoll/Instagram 1/35 >> Pogledaji ovu galeriju Ivana Knoll - 2 Ivana Knoll - 1 Ivana Knoll - 3 Ivana Knoll Ivana Knoll Ivana Knoll - 3 Ivana Knoll - 1 Ivana Knoll - 2 Ivana Knoll - 1 Ivana Knoll - 3 +24 Ivana Knoll - 2 Galerija

Ivana Knoll nije propustila susret Hrvatske i Nizozemske na kojem je bodrila naše Vatrene i plijenila pažnju cijelog stadiona.

Naša najpoznatija i najvatrenija navijačica Ivana Knoll bila je glavna zvijezda tribina stadiona u Rotterdamu na kojem je Hrvatska nogometna reprezentacija pobijedila Nizozemsku i izborila finale Lige nacija.

Ivana je naše Vatrene zdušno bodrila, a atmosferu je dijelila i sa svojim obožavateljima na profilu na Instagramu, a pokazala je i da ju je gol našeg kapetana Luke Modrića baš razveselio.

"Toooooo Lukaaaaa", napisala je Ivana uz video koji je podijelila u priči na Instagramu.

Ivana je objavila i snimku kako slavi s drugim navijačima na tribinama, pleše i govori na engleskom jeziku "mi smo u finalu".

Prije utakmice pozirala je na tribinama u crop topu na jedno rame i suknjici s motivima hrvatske šahovnice, a na nogama je imala čizme s istim uzorkom.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Ivana Knöll (@knolldoll)

"Wof wof", "Prezgodna", "Savršena", "Mačko", "Opa", "Znači, otišla si", "Izgledaš fantastično", glasili su neki od komentara.

Brojni navijači su se fotografirali na tribinama s Ivanom, a fotografije možete pogledati u našoj galeriji.

1/24 >> Pogledaji ovu galeriju Ana Gruica Ana Gruica-Uglešić i Boran Uglešić - 1 Ana Gruica-Uglešić i Boran Uglešić - 5 Ana Gruica - 6 +19 Ana Gruica Celebrity Jedna od najzgodnijih Splićanki počastila pogledom na svoje isklesano i preplanulo tijelo: "Sine mili..."

1/20 >> Pogledaji ovu galeriju Ashley Graham - 2 Ashley Graham - 4 Ashley Graham - 1 Ashley Graham - 3 +15 Ashley Graham Celebrity Najpoznatija plus-size manekenka bez filtera i uljepšavanja ističe ono što ju je proslavilo, evo zašto je uzor čak 20 milijuna ljudi!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene