družili su se i u backstageu

Novak Đoković skočio na binu k Stjepanu Hauseru u Beogradu, pogledajte kakav je show napravio s našim glazbenikom!

Novak Đoković i Stjepan Hauser Novak Đoković i Stjepan Hauser Instagram 1/43 >> Pogledaji ovu galeriju Novak Đoković i Stjepan Hauser Novak Đoković i Stjepan Hauser - 2 Novak Đoković i Stjepan Hauser Novak Đoković i Stjepan Hauser - 3 Novak Đoković i Stjepan Hauser - 2 Novak Đoković i Stjepan Hauser - 1 Novak Đoković i Stjepan Hauser - 6 Novak Đoković i Stjepan Hauser - 5 Novak Đoković i Stjepan Hauser - 3 Novak Đoković i Stjepan Hauser - 4 +32 Novak Đoković i Stjepan Hauser - 2 Galerija

Tenisač Novak Đoković i njegova supruga Jelena Đoković uživali su na koncertu našeg violončelista Stjepana Hausera, a u jednom trenu Đoković se Hauseru i pridružio na bini.

Violončelist Stjepan Hauser nastupio je u beogradskoj Štark Areni, a koncert na kojem je bila sjajna atmosfera posjetile su brojne zvijezde.

Među njima su bili i tenisač Novak Đoković i njegova supruga Jelena Đoković. S njima je bio i Novakov brat Marko, a za svoje mjesto odabrali su prvi red ispred pozornice. Da je Hauser odlično zabavljao publiku, pokazuje i snimka na kojoj je Jelena ustala i zaplesala uz izvedbu pjesme ''Let's Get Loud''.

Da je u koncertu uživao i Novak, pokazao je u jednom trenu kad se popeo na pozornicu pa uz Hausera i njegove goste zasvirao saksofon. Publika u  Areni bila je oduševljena te su svi zapljeskali kad je izašao na pozornicu.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by HAUSER (@hausercello)

Prije samog koncerta Novak i Jelena u backstageu su se družili sa Stjepanom, koji je Novaku uručio poklon. U crnoj kutiji poklonio mu je proizvod iz svoje vinarije, a tenisač je bio oduševljen.

Stjepan mu je rekao kako slobodno može probati vino prije koncerta jer on ne smije, a Novak mu je potom odgovorio da će zajedno nazdraviti kad koncert završi.

Podsjetimo, 25. listopada buntovnik s čelom dolazi u zagrebačku Arenu, gdje će domaća publika moći uživati u fantastičnom audiovizualnom showu.

1/16 >> Pogledaji ovu galeriju Princ Christian od Danske - 1 Princ Christian od Danske - 2 Princ Christian od Danske - 8 Princ Christian od Danske +11 Princ Christian od Danske Zanimljivosti Potraga za Pepeljugom iz stvarnog života dobila je sretan kraj, no priča ipak nema završetak iz bajki: "Samo sam se nadala..."

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Aleksandra Prijović - 1 Aleksandra Prijović - 6 Aleksandra Prijović - 5 Aleksandra Prijović - 4 +26 Aleksandra Prijović - 3 Celebrity Aleksandra Prijović posegnula je u svoj album pa pokazala kako je izgledala s 14 godina, o ovakvoj karijeri tad je samo sanjala!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene