Uspomene!

Aleksandra Prijović posegnula je u svoj album pa pokazala kako je izgledala s 14 godina, o ovakvoj karijeri tad je samo sanjala!

Aleksandra Prijović Aleksandra Prijović Emica Elvedji/Pixsell 1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Aleksandra Prijović - 1 Aleksandra Prijović - 6 Aleksandra Prijović - 5 Aleksandra Prijović - 4 Aleksandra Prijović - 3 Aleksandra Prijović - 2 Aleksandra Prijović - 1 Aleksandra Prijović - 3 Aleksandra Prijović - 1 Aleksandra Prijović - 2 +20 Aleksandra Prijović - 12 Galerija

Aleksandra Prijović na Instagram priči podijelila je svoju fotografiju iz 2009. godine, evo kako je ova mlada regionalna zvijezda izgledala s 14 godina.

Mlada srpska pjevačica Aleksandra Prijović još u tinejdžerskim danima krenula je put glazbe, a danas je jedna od najvećih regionalnih zvijezdi.

Iako se u medijima ne voli previše isticati, na društvenim mrežama tu i tamo podijeli neki detalj iz privatnog života, a sada je s pratiteljima podijelila i jednu fotografiju iz privatnog na albuma iz 2009. godine.

Aleksandra na njoj sjedi na krevetu u prugastoj haljinici, a tada je lijepa pjevačica imala samo 14 godina.

Fotografiju pogledajte u našoj galeriji.

Dvije godine kasnije, prijavila se u Zvezde Granda, a otada joj glazbena karijera samo ide uzlaznom putanjom.

Da je rasprodala pet zagrebačkih Arena znaju već i ptice na grani, a miljenica regije već je povodom toga gostovala u Zagrebu i uzbuđena rekla da ovakvu reakciju publike u Hrvatskoj nije očekivala.

"Nevjerojatna sreća i stvarno je nevjerojatno ovo sve što se događa. Ja sam jako ponosna i potrudit ću se da na svakom koncertu publika uživa i da ode zadovoljna s mog koncerta", poručila je Aleksandra pred kamerama Nove TV.

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput - 1 Maja Šuput - 3 Maja Šuput - 2 Maja Šuput - 2 +26 Maja Šuput - 7 Celebrity Šuput se ponovno javila iz vrućeg Miamija, a odmah je očito zašto bi mnogi bili na njezinu mjestu: ''Krevet za danas''

1/23 >> Pogledaji ovu galeriju Milan Marić - 3 Milan Marić - 2 Milan Marić Milan Marić +18 Milan Marić - 17 Celebrity Srpski šarmer za potrebe nove serije potpuno se skinuo, a njegove gole fotke iz tuša brzo su se proširile internetom!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene