Vruće!

Srpski šarmer za potrebe nove serije potpuno se skinuo, a njegove gole fotke iz tuša brzo su se proširile internetom!

Milan Marić Milan Marić Instagram 1/23 >> Pogledaji ovu galeriju Milan Marić - 3 Milan Marić - 2 Milan Marić Milan Marić Milan Marić - 17 Milan Marić - 16 Milan Marić - 14 Milan Marić - 13 Milan Marić - 12 Milan Marić - 8 +12 Milan Marić - 9 Galerija

Glumac Milan Marić regiju je zaludio svojim markantnim izgledom, a sada je u novoj seriji obožavateljice još više ostavio bez daha i to scenama na kojima na sebi ne nosi apsolutno ništa.

Serija "Pad" u kojoj glavnog lika Ivana glumi poznati mladi glumac Milan Marić krenula je s prikazivanjem. Osim upečatljive priče koja opisuje nesretan događaj iz 1993. godine u kome je Žarko Laušević, pisac knjige po kojoj je serija rađena, bio glavni akter, Milan je glavna atrakcija.

Ipak, jedna scena privukla je posebnu pažnju gledateljima - i to ona u kojoj je Marić potpuno gol u zatvorskoj kupaonici. S jedne strane, teška scena u kojoj glavni lik prvi put pere sa sebe krv, a s druge strane, vruća scena koja je njegovim obožavateljicama potpuno oduzela dah.

Društvenim mrežama odmah su počele širiti fotografije ove scene, a pripadnice ljepšeg spola Milanu nisu mogle odoljeti.

Fotografije pogledajte OVDJE.

Inače, glumac Milan Marić slovi za jednog od najpoželjnijih neženja, a hrvatska publika pobliže ga je upoznala nakon što se proslavio ulogom Tome Zdravkovića u istoimenom filmu.

Iako žene za njim gube glavu, Milan je u sretnoj vezi s Mijom Bjelogrlić, kćeri poznatog srpskog glumca i redatelja Dragana Bjelogrlića, koji stoji i iza filma "Toma".

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput - 1 Maja Šuput - 3 Maja Šuput - 2 Maja Šuput - 2 +26 Maja Šuput - 7 Celebrity Šuput se ponovno javila iz vrućeg Miamija, a odmah je očito zašto bi mnogi bili na njezinu mjestu: ''Krevet za danas''

1/25 >> Pogledaji ovu galeriju David, Victoria i Brooklyn Beckham David Beckham Lionel Messi i Antonela Roccuzzo Lionel Messi i Antonela Roccuzzo +20 Maja Šuput Celebrity Beckhamovi i Messi snimljeni u restoranu gdje je u isto vrijeme večerala i Maja Šuput sa suprugom Nenadom, ona se o svemu pohvalila na Instagramu!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene