''Čisti hedonizam''

Šuput se ponovno javila iz vrućeg Miamija, a odmah je očito zašto bi mnogi bili na njezinu mjestu: ''Krevet za danas''

Maja Šuput - 4 Maja Šuput - 4 Instagram 1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput - 1 Maja Šuput - 3 Maja Šuput - 2 Maja Šuput - 2 Maja Šuput - 7 Maja Šuput - 9 Maja Šuput - 5 Maja Šuput Maja Šuput Maja Šuput +20 Maja Šuput Galerija

Maja Šuput ne prestaje objavljivati fotografije iz Miamija, gdje je na odmoru sa suprugom Nenadom Tatarinovom i sinčićem Bloomom, a sada je sve začinila novim pozama u kupaćem kostimu na pješčanoj plaži.

Maja Šuput svoje pratitelje sve više čini ljubomornima novim objavama iz Miamija, gdje je trenutno na odmoru sa suprugom Nenadom Tatarinovom i sinčićem Bloomom.

Osim što uživaju u luksuznim restoranima i visokim temperaturnim stupnjevima, Maja, Bloom i Nenad puno vremena provode i na plaži, a upravo s jedne plaže Šuput je objavila i novu fotografiju.

U dvodijelnom kupaćem kostimu na prugice Maja je legla na pijesak pa zavodljivim pozama pratiteljima rekla: ''Krevet za danas.''

''Čisti hedonizam'', napisala joj je jedna pratiteljica.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by majasuput (@majasuput)

U pričama je Maja objavila i fotografiju supruga Nenada gdje je u fokusu bila njegova sijeda kosa, a Šuput se na to samo kratko našalila: ''Nije zbog mene, kunem se.''

Maja i Nenad prošle su večeri u restoranu nabasali na velike svjetske zvijezde. U svojim pričama Šuput je otkrila da su u restoranu blizu nje i supruga Nenada Tatarinova sjedili David Beckham i Lionel Messi.

"Muž mi je u polunesvijesti, ali se pravi. Tri stola dalje sjede Messi i Beckham", napisala je uz Nenadovu fotku, a sada su osvanule i fotografije poznatih nogometaša dok su ulazili u restoran.

Beckhamu su se na večeri pridružili supruga Victoria, sin Brooklyn i snaha Nicola, a Messi je bio u pratnji svoje supruge Antonele Roccuzzo.

1/34 >> Pogledaji ovu galeriju Baka Elle Dvornik o Charlesu Pearceu Baka Elle Dvornik o Charlesu Pearceu Charles Pearce Charles Pearce - 4 +29 Charles Pearce - 3 Celebrity Baka Elle Dvornik komentirala Charlesovu tužbu u komentarima na Facebooku: ''Dobro se udao i sad bi otpremninu!''

1/25 >> Pogledaji ovu galeriju David, Victoria i Brooklyn Beckham David Beckham Lionel Messi i Antonela Roccuzzo Lionel Messi i Antonela Roccuzzo +20 Maja Šuput Celebrity Beckhamovi i Messi snimljeni u restoranu gdje je u isto vrijeme večerala i Maja Šuput sa suprugom Nenadom, ona se o svemu pohvalila na Instagramu!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene