ali oni stvarno znaju uživati!

Ovako se Maja i Nenad provode kad Bloom nije s njima: ''Aperitiv je ozbiljan dio večeri...''

Maja Šuput - 3 Maja Šuput - 3 Instagram 1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput - 9 Maja Šuput - 5 Maja Šuput - 4 Maja Šuput - 1 Maja Šuput - 2 Maja Šuput - 6 Maja Šuput - 7 Maja Šuput Maja Šuput Maja Šuput +21 Maja Šuput Galerija

Maja Šuput i Nenad Tatarinov trenutačno su na odmoru u Miamiju sa svojim sinčićem Bloomom, a pjevačica je otkrila kako tamo provode vrijeme, Bloom se očito odlično zabavlja.

Naša pjevačica Maja Šuput i Nenad Tatarinov pobjegli su od poslovnih briga i obveza na drugi kraj svijeta, već nekoliko dana odmaraju se u Miamiju.

Maja na svojim profilima na društvenim mrežama dijeli sve trenutke, a naročito Blooma, koji uživa u kupanju i suncu daleko od Hrvatske, u kojoj temperature više nisu iznad 30 stupnjeva.

''Ono kad ti Miami stoji…'' piše u opisu niza Bloomovih fotografija iz restorana, šetnje, s plaže, iz hotela i ostalih mjesta na kojima provode vrijeme.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by majasuput (@majasuput)

A dok Bloom spava, Maja i Nenad imaju vrijeme za sebe. Svaku večer Maja snimi novi restoran u kojem jedu, a uvijek je tu i zanimljivi popratni sadržaj. U nedjelju su večerali sushi, a tijekom večere zabavljala ih je plesačica s vatrom. Večer prije večerali su u restoranu koji je specijaliziran za steakove, a Maja se za večeru posebno sredila te odjenula mini haljinu na bretele s leopard-uzorkom.

''Aperitiv je ozbiljan dio večeri'', napisala je u opisu uz fotografiju na šanku.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by majasuput (@majasuput)

Iako je trenutačno preko Bare, Maju ćemo i ove nedjelje gledati u novoj emisiji showa Supertalent, u kojem je članica stručnog žirija.

1/27 >> Pogledaji ovu galeriju Andi Ismaili Supertalent - 12 Andi Ismaili Supertalent - 11 Andi Ismaili Supertalent - 10 Andi Ismaili Supertalent - 9 +22 Andi Ismaili Supertalent - 8 Celebrity Martinina reakcija na izvedbu ovog skromnog dječaka sve govori o njegovu talentu: ''Ti imaš 14 godina? Ja imam 48 i upravo si me ostavio bez teksta!''

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Aleksandra Prijović - 4 Aleksandra Prijović - 7 Aleksandra Prijović - 5 Aleksandra Prijović - 3 +26 Aleksandra Prijović - 2 Nekad i sad TikTokom se proširio video Aleksandre Prijović kad se predstavljala u Zvezdama Granda, evo kako je tada zvučala!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene