Nije ga štedjela!

Baka Elle Dvornik komentirala Charlesovu tužbu u komentarima na Facebooku: ''Dobro se udao i sad bi otpremninu!''

Charles Pearce i Ella Dovrnik Charles Pearce i Ella Dovrnik Instagram 1/34 >> Pogledaji ovu galeriju Baka Elle Dvornik o Charlesu Pearceu Baka Elle Dvornik o Charlesu Pearceu Charles Pearce Charles Pearce - 4 Charles Pearce - 3 Charles Pearce - 2 Charles Pearce - 1 Ella Dvornik i Charles Pearce Ella Dvornik - 1 Ella Dvornik - 2 +23 Ella Dvornik - 1 Galerija

Baka Elle Dvornik Žarka Kuljiš žestoko se osvrnula na njezina uskoro bivšeg supruga Charlesa Pearcea te ispod našeg članka napisala ljutiti komentar.

Domaćim medijima ovog se tjedna proširila vijest kako Charles Pearce tuži svoju uskoro bivšu suprugu Ellu Dvornik zbog kuće u Balama u koju su se preselili 2021. godine.

Prema zemljišnim knjigama Ella je upisana kao jedina vlasnica i kuća glasi samo na nju, a sada je zabilježeno da ju je Charles tužio zbog udjela u njoj, prenijela su 24 sata.

Ellina baka, majka Danijele Dvornik, Žarka Kuljiš na taj se događaj osvrnula na društvenim mrežama te na Facebooku ispod našeg članka ljutito napisala kako Charles tu kuću ne zaslužuje.

''Ako je netko mislio da je on poduzetnik, točno je, dobro se udao i sad bi otpremninu'', započela je pa nastavila: ''Živi u Hrvatskoj 10 godina, a ne zna nijednu riječ.''

A na drugi tekst o izgledu kuće za koju se bore Žarka je napisala: ''Da... Nije blesav koliko zapravo izgleda. Peglao je njezine kartice... Kupovao brendiranu garderobu... Naručivao hranu iz restorana... Razbacivao se njezinim novcem... Nije zaradio otkad je u Hrvatskoj ni za papar. Dakle, udao se dobro. Ona digla kredit, kupila kuću, a on bi sada pola... Džentlmen i poduzetnik... A što se ne vrati u London. E, ne može. Ovdje misli živjeti i dalje na njezinoj grbači. I lažno se predstavljati...''

Svoju ljutnju nije skrivala ni na komentare ostalih osoba. 

''Trebaju tri macana da ga otjeraju iz kuće pa neka živi o svom trošku i neka sam plati odvjetnika i sudskog tumača pa neka na sudu dokazuje koliko je što njegovo. Sve ove godine živi od njezina novca, auto koji je izabrao ona mu plaća leasing'', napisala je u odgovoru na jedan komentar.

24 sata iz krugova bliskih obitelji dobila su potvrdu da iza tih navoda doista stoji baka Elle Dvornik i da svi u obitelji misle isto te čvrsto stoje uz Ellu.

Charles i Ella s kćerima su se u Bale preselili 2021. godine, zbog čega nisu krili sreću i na društvenim su se mrežama često javljali iz kuće i otkrivali koliko im je tamo lijepo. Nakon što je potvrdila da se ona i Charles razvode, Ella se na Instagramu oglasila i o medijskim napisima koji su kružili o tome te je ukazala na neke netočne informacije.

"I dalje živimo tamo. I dalje smo službeno u braku. I nikako da čovjeku pogodite godine", rekla je tada, no čini se kako to više neće biti slučaj.
Par je zajedno proveo deset godina, od čega četiri u braku. Vjenčali su se 2019. godine u Las Vegasu, a vijest o razvodu Ella je potvrdila nakon višemjesečnih šuškanja.

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Frane Perišin Marta Žegura Frane Perišin Marta Žegura +4 Marta Žegura Celebrity Domaći glumac osuđen zbog prijetnji bivšoj supruzi, koja se nakon njihova skandaloznog razvoda povukla iz javnosti!

1/33 >> Pogledaji ovu galeriju Ana Gruica Uglešić - 1 Ana Gruica Uglešić - 2 Ana Gruica Uglešić - 4 Ana Gruica Uglešić - 5 +28 Ana Gruica Uglešić - 1 Celebrity Ana Gruica o borbi koju je vodila drugi put u životu: ''Bila je to rovovska bitka, danas sam odlučila da sam ja pobjednica''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene